Хубаво е, когато се обменят мнения по разни въпроси, да има поне минимум информация за стоящите отсреща, достъпна за всички... Тук всеки може да споделя неща за себе си или да пита другите, това е мястото и за теми, свързани със срещи на форумци, учене и работа. За образование и работа, свързани с времето и климата, има друг раздел ("Образование, реализация, наука (метеорология/климат)"): viewforum.php?f=30
Честит празник на всички мацки, здрави, щастливи, обичани и провокиращи!
Осми март е! Честит празник, скъпи дами На тази дата честваме постиженията на представителките на нежния пол и поздравяваме важните жени в живота ни 8 март 2020, 08:00
ЧЕСТИТ СВЕТОВЕН ДЕН НА МЕТЕОРОЛОГИЯТА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ И ФЕНКИ!
Желая на всички много здраве, щастие и вдъхновение и - ще изплагиатствам малко от един голям фен (който ме изпревари ) - нека времето да бъде с всички нас!
Честит празник и от мен! Не виждам какъв подарък е тази обстановка - по-скоро да се надяваме, че няма да има измръзнали плодни дръвчета. А и в борбата с вируса , изобщо не помага това - дано по-скоро се затопля , убеден съм, че със сгорещяването на времето вируса ще изчезне поне до другата зима.
Единственият начин да поддържаш разговор с глупака е да го игнорираш!
Стивън Кинг