Stringmeteo написа: ↑нед май 03, 2020 12:07 am
Leberkez, хубава реч. Ама ме гложди въпросът, ГЕРБ пък какво морално право имат да бъдат защитавани от когото и да било - било то и от такива знакови лоялисти като теб

- след като 10 години само обливат с милиарди зурлата на Пеевски и още няколко дузини, също толкова "светли", олигарси и подхвърлят трохи на стадото, хипнотизирайки го, че те са златни?

А, може би заслугата им е, че през същото това време не посмяха да направят грам усилие да променят каквото и да било в корена на това положение, крепейки "стабилността"?

И да не мислиш, че на мен ми е много проятно от факта, че същите опозиционни "звезди", които ти надлежно изброи, в един момент даже започнаха да ми изглеждат симпатични? Разбира се, причините за това са очевидни, само че ти и други зомбирани фенове на "стабилността" няма как да ги проумеете, разбира се, поради също толкова очевидни и прозаични причини - защото отдавна са ви умрели критериите и защото отдавна сте били успешно дресирани да си харесвате кочината и да се задоволявате с вкусни трохи от помийката.
Стрингони,
сарказмът ти е плосък като Велислава Дърева и също толкова красив!
Пеевски е фактор, мнооого преди ГЕРБ да дойдат на власт. Мога и да ти припоня кой точно твой скорошен любимец го издигна за шеф на ДАНС.
И, да, шок! Олигархия е имало и има във всяка страна, независио как се казва абревиатурата, която управлява....щото...по твоите слова, човек може да остане с впечатление, че утре, ако дойдат на бял кон Ицко Бойкикев и Рада Дълбоката, олигархията ще се изпари като мартенски сняг.
Мен никой не може да ме зомбира. Бъркаш ме с други хора. Нямам проблем да кажа и плюсове, и минуси на тези, които имаме за управляващи, но такива като теб са абсолютно вредни с цялото си деструктивно поведение, което ежеднежно повръщат във виртуалното пространство. Нали се сещаш - винаги е лесно да го играеш секира, да казваш кусури и да храчиш, но когато дойде време да измислиш нещо съзидателно - няма никой вкъщи. Абсолютно същият си като проф. Иво "80% дебили" Христов. Казва неща, които всички знаем, ама не казва рецептата. Всеки може да го играе лошият синоптик, това е твърде лесна роля!
А това, че си изпаднал до ситуация, в която откровени бивши ДС-ченгета и кърваво-червени комуняги и всякакви бивши номенклатурчици са ти станали симпатични, че и ги пействаш папагалската по сто пъти на ден, показва истинския ти критерий.
Дай да копираме всеки компрометиран дебил, дето паразитира върху сегашната власт и се упражнява в красноречие, при все че неговият дирник е в пъти по-насран.
И с цялата си наглост ми се правиш на десен. Булшит. По-ляв си и от левия крак на Марадона!