Алтернативна сексуалност

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

wilkosz
Мнения: 23897
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пон дек 16, 2019 2:44 pm

На теб май нещо наркотиците са ти моделирали съзнанието и емоциите вече.
Редовно се налага да го четем пльоснатите ти фермани излияния как си бил в депресия, или колко прители имаш или колко си изчукал. И мислиш, че имаш право да ни занимаваш с личния си живот. Аз нищо от това не съм споменавал за себе си нито с кого спя. Така че събуди се и порастни. И спри тревата, зле ти влияе. Доста си объркан. Когато пишеш, че имаш секс и ни го натрапваш мислиш, че в реда на нещта ? Когато някой обаче има доблестта да отговори честно на зададен му въпрос е парадиране???
Стигнах до извода, че повече няма да ти обръщам внимание, бръщолеви си ако ти позволят. Нямам време и енергия за теб, не ги заслужаваш с натопорченото си поведение.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Мнения: 9968
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm
Местоположение: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски

Мнение от nikolai kamburov » пон дек 16, 2019 2:50 pm

:grin1:
Добре, приятел!
Аз ще се "опитам" да се събудя и да порастна. Имам още цял живот за това. :wink:
А ти не се наранявай толкова бързо...че нападките ти говорят за яка емоционална слабост.
И наистина не ми обръщай внимание, няма да се засегна, че ще спреш да ме удостояваш с вниманието си. :flourish:
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 1812
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » пон дек 16, 2019 11:09 pm

Абе човек, за каква толкова доблест и смелост ми говориш, след като страната, в която живееш всеки знае, че е една от меките на хомосексуалистите? Ще помисли някой, че пребиваваш в Анадола или Чечня, където Рамзан Кадиров ги преследва и низвергва публично.
Това все едно някой тук да те пита имаш ли домашен любимец и ти „доблестно“ да му кажеш, че имаш гущер или костернурка, но иначе да си си мълчал, щото нали масово хората имат котки и кучета, а влечугите се водят по-екзотични и нестандартни като предпочитания за домашни любимци, та да не би някой да реши, че парадираш.

А и мениджърът ти основно го вълнува да си качествен работник и да си вършиш задълженията. Дреме му дали вкъщи си лягаш с жени, мъже или шимейли. Виж, навярно майка ти още се надява, че ще я дариш с внуче, та може би там вече наистина можем, в някаква степен, да говорим за доблест, ако си я информирал за вкусовете си, което не, че държа да знам, но леко ме съмнява, че се е случило.

И какво му скачаш на Николайчо? Нима нещо грешно каза? И как, по дяволите, тръгна да се сравняваш и съпоставяш с едно 20-годишно дете, след като най-вероятно си по-голям от баща му дори? Точно, че за него е повече от нормално да има депресивни периоди, да има някакви резки контрасти в емоционалното си състояние или да пуши там, каквото пуши, защото тепърва навлиза в истинския живот и се доизгражда като личност, т.е с един куп неща някой като него може да мине метър, защото чисто и просто са функция на възрастта.

А ти, че си търсиш нон-стоп внимание, под всевъзможни форми, мисля е ясно дори на тези с под 10 мнения във форума. Един път е със сексуалността, друг път с вегетарианството, третия път със снимки на краката ти, гърдите ти, космите ти, брадата ти, косата ти, четвърти път ще ни информираш какво и откъде пазаруваш, петия път ще си пуснеш снимка като дете, шестия път ще ходиш долу да ревеш на Стринг да бан-ва еди-кой-си, за всяко изречение, което не ти е по вкуса.... Е, извинявай, ама това не съм виждам някой друг да го прави за толкова години, толкова системно. И когато хората ти кажат, че не ги вълнува какво вечеряш или колко си рунтав, почваш да ги обиждаш на тролове, комплексари и да сe правиш на жертва.

Макс, в нито една дебела книга, тези трейтове не минават за мъжко поведение, което пак ме връща на предходното ми мнение – за мъж е много по-важно да се държи като такъв, отколкото някакви си косми по лицето. Поведението, Макс, поведението, а не буйната грива, косматите гърди или брадата, а това дали ти или някой друг ще избере да лежи на плажа с ангорските котки под мишниците, е само визуално-естетическо-хигиенична подробност, нямаща много общо с горното.

И понеже те знам каква си подмолна змия при подобни дискусии, заповядай да ми се "присмееш" за N-ти път за 19-годишната дрисла, дето ме скъса преди 8 месеца, мислейки си, че ще ме уязвиш. :flourish:

Windy
Мнения: 8875
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » пон дек 16, 2019 11:16 pm

Макс, Ники не е казал нищо лошо. А и аз съм склонен много да му помогна за депресиите, защото в 20те си години минах през 3 (което е нормално). Наркотиците не са му промили мозъка.

Иначе аз нямам против Макс да си споделя, знам какво му е, макар да съм сигурен че няма да го признае, но това е много чест проблем сред хомосексуалните мъже на средна и напреднала възраст - самотен е. Така че четете му постовете които пуска, съфорумниците сме му сред най-близките хора.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 1812
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » пон дек 16, 2019 11:49 pm

Windy написа:
пон дек 16, 2019 11:16 pm
... самотен е. Така че четете му постовете които пуска, съфорумниците сме му сред най-близките хора.
Ами Уинди, виж сега: имаш проблем - решаваш си го сам или поне бачкаш в посока решаването му. Апропо, много по умни хора от нас тук са казали, че 50% от работата по справянето с даден проблем се крие в това да го признаеш и индикираш като такъв. И не пред околните, а пред самия себе си. В тоя ред на мисли, не считам, че кой да е тук може да бъде изкарван едва ли не най-големия изверг, само защото не желае (ин)директно да се превръща в емоционален тампон, още повече с такава честота. А конкретно с него човек може да остане с усещането, че едва ли не ни е хванал за заложници. Хем споделя през ден прекомерно лична и непоискана от никого информация за себе си и за житието си, хем се цупи после, когато не се леят оди за възхвала по негов адрес или когато някой му каже, че не се интересува на кой нудистки плаж е ходил и кои други хора е преследвал и киризил какаво правят в горичката до плажа. :grin1:

Иначе съм съгласен и с теб и в повечето случаи съм силно "ЗА", ако някой човек изпитва слабост, да му се подаде ръка и да му се удари едно рамо, вместо да се цели да се гази и досмачква. Ако не за да му се реши проблема, то барем за морална подкрепа. Само че Максчо нееднократно е доказал през годините, че колкото той иска да бъде приеман и да са другите толерантни към него, толкова той е неспосособен на същото в обратна посока. Не приема алтернативни мнения и гледни точки, не приема конструктивни критики, веднага вдига гарда и се прави на жертва и/или ще превключи на типичния си арогантен режим.

Кълбо от егоцентризъм, граничещ с нарцисизъм, горделивост, жажда за внимание, двоен стандарт и нула чувство за хумор. Това е Макс. Или поне такава виртуална версия демонстрира тук. И когато му го кажеш по възможно най-добронамерения начин, моментално вдига гарда и минава в контра-атака. Трол си, тъп си, комплексар си, дребна душа и какво още там беше? Сериозно ли си мислиш, че онлайн "враговете" му Бисмарк, Блу и Мастъра, и там с който още се драчат на дневна база, вече години наред, са го награбили просто ей така, от нищото...щото им е било скучно и е нямало какво да правят? :buble:

wilkosz
Мнения: 23897
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пон дек 16, 2019 11:51 pm

Моето мнение към него не беше агресивно, каквото беше неговото към мен, а просто твърдо. Който не може да прави разлика между агресивно и твърдо си е негов проблем.
Имам точно толкова приятели, колкото искам да имам. В петък се прибрах от партито в малките часове. А тук ви вземам на бъзик, та споделям каквото ми скефне. Така или иначе има достатъчно хора тук, които правят същото. Докато истинските тролове и виновници за развалената атмосфера не биват банвани, няма как тя да се оправи.
Защото така или иначе няма да ме разберете. Само ще злобеете и ще се заяждате, което и правите.
Имам достатъчно приятели, в Осло бях с приятели, в Харц също. Сега в Швейцария също ще съм с приятели. През седмицата след работа също се събираме, готвим си веган здравословни ястия, и други неща. Ама не съм като Ники да обяснявам с подробности какви точно, не ви интересуват.
Уинди запитай се защо си изпадал в депресия и защо толкова емоционално коментираш винаги по темите. Явно ти си този, който няма пред кого да споделя, че го прави в тази аудитория. Бисмарк те бъзика и се гаври с теб от години, ти му се водиш по гайдата още. Освен това явно не си в хармония със сексуалната си ориентация. С твърдите си критики против джендърите и против бръсненето на крака и ръце се опитваш да избиваш комплексите си по нестандартната ти ориентация. Опитваш се да се правиш на мъжествен, но звучи фалшиво.
Никога не съм се гаврил с някого тук. Но винаги съм достатъчно твърд когато някой провокира и се прави на палячо. Това е едиственото място, където мога да дискутирам времето в България, затова участвам. Не за друго. Иначе за какво друго. Извън времето животът навън е просторен и богат на събития. Моят поне. :flourish:
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

weather_master
Мнения: 12930
Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Местоположение: Sofia/Burgas

Мнение от weather_master » вт дек 17, 2019 12:01 am

wilkosz написа:
пон дек 16, 2019 11:51 pm
Моето мнение към него не беше агресивно, каквото беше неговото към мен, а просто твърдо. Който не може да прави разлика между агресивно и твърдо си е негов проблем.
Макс, за тебе винаги другите са виновни, а ти си прав. Замисли се малко върху поведението си. ;)

wilkosz
Мнения: 23897
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » вт дек 17, 2019 12:19 am

Помагал съм на Ники за домашно по немски, и съм го уважавам, защото е способен да разсъждава,е донякъде, но за неговата възраст все пак е имал доста добри попадения. Агресивен съм бил към тролове като теб, към него бях само твърд.
Но не обичам да ми забиват нож в гърба и да изкривяват мненията ми. Изказал съм мнение, че не са хармонична гледка бръснатите крака и ръце на мъже, имам това право, както други вече изказаха обратното мнение. Аз не ги атакувах, просто противопоставих противоположно мнение, имам това право. В резултат получих грозни нападки и квалификации. Ето такива неща не минават при мен.
Не съм длъжен да имам чувство за хумор!
А ако се е засегнал заради тревата, ми те достатъчно хора се включиха, включително специалисти като Куитр, и му казаха колко е вредна тревата аз не съм открил топлата вода.
Стринг по-добре изтрий тази тема, щото хомофобите българи си остават хомофоби, дори врачанинът се отврати. Няма смисъл от нея с тази настройка на повечето тук.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 1812
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » вт дек 17, 2019 12:43 am

wilkosz написа:
пон дек 16, 2019 11:51 pm
Моето мнение към него не беше агресивно, каквото беше неговото към мен, а просто твърдо. Който не може да прави разлика между агресивно и твърдо си е негов проблем.
Не знам дали е агресивно, но е факт, че го атакуваш по линия на споделена информация пост-фактум? Аз не знам и не съм чел какво и колко взима, кога го е споделил и т.н, но ти веднага му скочи с "На теб май нещо наркотиците са ти моделирали съзнанието и емоциите вече." Вярно ли не помниш какво си писал преди има-няма 10 чАса? Вярно ли не правиш разлика между това едно 20-годишно момче да има пикове в емо-състоянието си и да има нужда периодично да си излее квото там го мъчи, дори и понякога да го прави по-наперено и остро и това човек гонещ 50 години да си показва мутрата през ден или да ни информира напоително, че е закусвал здравословно с ядки или мюсли?
wilkosz написа:
пон дек 16, 2019 11:51 pm
А тук ви вземам на бъзик, та споделям каквото ми скефне. Така или иначе има достатъчно хора тук, които правят същото.
Екстра, Макс! Нека седи така написано, за да се вижда! Демек, следващия път, когато някой те избъзика за каквото му скефне, ще очакваме от теб да покажеш поне малко мъжко поведение, каквото претендираш, че имаш и да не ходиш да ревеш на Стринг да банва "агресора". :lol:

Бонус-жокер: също така няма нищо немъжко в това да кажеш "извинявай" и "сбърках" ( не конкретно по тази тема, а по принцип), но всички знаем, че тези думи не присъстват в речниковия ти запас. ;)
weather_master написа:
вт дек 17, 2019 12:01 am
Макс, за тебе винаги другите са виновни, а ти си прав. Замисли се малко върху поведението си. ;)
Малко ми прилича на това боксьор да тръгне да се оплаква, че го удрят по носа по време на мач. :lol:
wilkosz написа:
вт дек 17, 2019 12:19 am
Аз не ги атакувах, просто противопоставих противоположно мнение, имам това право. В резултат получих грозни нападки и квалификации. Ето такива неща не минават при мен.
Стига си измисля и лъга като дърта циганка! От 26-а страница, откакто се заговори за "за" или "против" косми, никой не те е атакувал, още повече грозно. Пак типичната ти позиция на жертва и сочене другите с пръст.
wilkosz написа:
вт дек 17, 2019 12:19 am
А ако се е засегнал заради тревата, ми те достатъчно хора се включиха, включително специалисти като Куитр, и му казаха колко е вредна тревата аз не съм открил топлата вода.
Дали ще се засегне или не, си е негов проблем. Мисълта ми беше, че дебнеш някой да каже и сподели нещо лично, след което напред във времето натъртваш и атакуваш, за да не си капо, с цел да уязвиш човека. Не ме питай откъде знам. :grin1: Куит му е казал защо е вредна чисто информативно. Ти му казваш "май ти е замъглила съзнанието", със скрит смисъл "чиба бе, жалко наркоманче такова".
Аман от демагогия! Апропо, това е точно женски маниер на водене на спор, когато не им отърва. Не с конкретика, логика и аргументи, а скоростно преминаване към ad-hominem атаки
wilkosz написа:
вт дек 17, 2019 12:19 am
Стринг по-добре изтрий тази тема, щото хомофобите българи си остават хомофоби, дори врачанинът се отврати. Няма смисъл от нея с тази настройка на повечето тук.
Стринг няма как да е толкова глупав, че да си вкара такъв автогол, защото в първия удобен момент ще го награбиш и него колко е нетолерантен и как е "заел позицията на троловете", и как си дискриминиран. Не е като да не си го правил и с него назад във времето. (Искаш ли линкове и цитати?) One-trick pony такова. :lol:

Потребителски аватар
yavor_zhekov
Мнения: 3765
Регистриран: чет юли 31, 2014 4:02 pm
Местоположение: Район Оборище - София

Мнение от yavor_zhekov » вт дек 17, 2019 1:12 am

Guysss, осъзнавате ли как си губите времето, спорейки за напълно безсмислени неща ? Явно имате доста свободно време. :laughm: :grin1: :grin1:
"Страхът е просто състояние на ума, а състоянията на ума подлежат на контрол и насочване" - Наполеон Хил, Мисли и забогатявай..

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Мнения: 9968
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm
Местоположение: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски

Мнение от nikolai kamburov » вт дек 17, 2019 1:29 am

Леберкез, едно наздраве за теб. Не за това, че ме защити, а за всички истини, които каза с няколко реда ...
А Макс, човек, наистина не те обиждам, но си голяма жена! Аз те настъпах, дори сравнително възпитано и ти реши да мачкаш. Ама на мен наистина ама наистина не ми пука с какво се опитваш да ме засегнеш. Най- малко с тревата, защото аз съм намерил най-добрия баланс за себе си и никога не съм прекалявал. А и да прекалявам...как щеше да разбереш ако не бях споделил?
Определено минавам често през засилени емоционални промени и не съм глупав, за да не го осъзная. Особено минали месеци и години. Само се замисли...започнах да пиша тук на 14г, сега съм в началото на 20те. Ти осъзнаваш ли какво ти казвам и с какво ти се опитваш да ме изкараш нестабилен наркоман? Ето затова ще си жена.
Защото си по-голям от баща ми на възраст, а не осъзнаваш, че всички емоционални промени са абсолютно адекватни за мен. Ти в тоя период от живота си колко по-деен, мислещ и емоционално стабилен си бил? Помниш ли изобщо? Защото и сега не си...
Всъщност и чак толкова драматични емоционални състояния не съм имал, каквито ги изкарваш ти. Абсолютно в реда на нормланото е да съм бил тъжен от дадени липси и прекалено щастлив от други ситуации. Да не казвам, че от месец живея колкото се може по-здравословно и се чувствам всеки ден щастлив. И наистина се вбесявам като чета някои неща от определени хора, защото са възрастни, зрели и парадиращи за "нещо", а се държат като мене като бях на 14 години.
Само да ти кажа, Макс, че на наркоман са ме обиждали само ти и Бисмаркчо, смятай нивото ви колко е еднакво всъщност.
И наистина ли смяташ, че това може да ме засегне по някакъв начин? От човек, когото не познавам и когото реално презирам в някаква степен. Уау... :lol:
Относно другите теми, Леберкез е казал същото, което и аз исках. Естествено много по-спокойно и зряло. Така че няма да почвам пак.
Максе, също ще ти кажа, че теми като купони, алкохол, секс, емоции, образование и тн са наистина най-нормалните, които могат да ме вълнуват в момента. Естествено, че ще ми се прави секс, на 20 съм човек??? И също не разбрах, къде говоря все за секс, че се опита и с това да ме "нараниш"?
Аз наистина виждам супер много въпросителни в поста ти и дори някои неща не ги схващам. Явно аз съм злето.
И последно, с което приключвам тази тема. С ръка на сърцето мога да си призная на себе си, че съм прекрасен човек, че имам големи амбиции и си гоня мечтите. Че за възрастта си наистина съм нещо повече от средната маса подрастващи. Че мисля адекватно и че не тая злоба, с която да искам да обиждам останалите. За последните години се научих на много неща спрямо отношенията ми с околните и се надявам като стана на 40г да кажа пак същото. И да, имам самочувствието да си го призная...
А относно всички пороци, купоните, тревата, негативите в характера ми и тн, не смятам, че е нещо толкова драматично колкото искаш да бъде.
А и най-голямата грешка се явява искреността ми и това, че споделям доста лични моменти на едни готини хора, с изключение на няколко закоравели, консервативни "жени", които не само, че не приемат чуждото мнение, но и крайно го отричат, като са готови даже и да нападат. Не говоря само за теб, Макс. Дано малко си ме опознал и да осъзнаеш, че съм на 20г, най-малкото, хах!
Бтв не искам да ми отговаряш на мнението! Наистина не е нужно. Лека...
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 6746
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » пон фев 17, 2020 7:45 pm


Windy
Мнения: 8875
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » чет фев 20, 2020 12:47 am

Както съм хомо пробват ли се това да го предлагат тук ще ядат много тупаници от мен лично подобни уроди!
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Потребителски аватар
нашия
Мнения: 2707
Регистриран: пон мар 03, 2008 9:40 am
Местоположение: субтропична Варна

Мнение от нашия » пет фев 28, 2020 11:27 pm

blue написа:
съб юни 30, 2012 2:33 pm
Макар,да не изпадам чак в крайности спрямо такива хора аз също отричам твърдо "обратната резба " Много е просто-природата ни е създала мъжът да е мъж а жената-жена.Всичко друго за мен е извращения :green:
+1
На същото мнение съм.
Една държава отслабва демографски, ако мъжете и жените са обратни. При толкова хубави жени в България силно ме отблъсква идеята за потен и космат мъжки задник. Семейството и децата дават мотивация за борба в живота, емоции , чувства , които няма как да изпиташ по друг начин. Егоизма е по-малък при родителите според мен, защото се грижат за деца. Децата ни пречистват.
От друга страна обаче има и плюсове от обратните от гледната ми точка на хетеросексуален мъж. Планетата е пренаселена и това е някакъв начин за ограничаване на населението. Отделно остават повече жени ( ако не са лесбийки) за хетеросексуалните мъже 😁.
Нека да е вечно лято!

wilkosz
Мнения: 23897
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » съб фев 29, 2020 9:30 am

Българските жени в интерес на истината изобщо не са хубави. Едни мургави и безлични лица. Мъжете също не са хубави. Италианските жени и мъже са много по-красиви. Същото важи и за французите, испанците, гърците и отчасти англичаните и американците. Руснаците и жени и мъже също са по-красиви. Те имат по-изразителни и интелигнтни черти и повече красота.
Само по-северните народи като се почне от германците и се стигне до финландците както и турците са по-грозни от българите.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”