(Пропагандната, ретроградна пушилка около) ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ (и сие)

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 20094
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » пет яну 17, 2020 9:50 am

Господарите да го духат, след онова с постановката на оня дебил и наглец, са като лъжливото овчарче, аз не им вярвам и на йота. Най-вероятно са и провокатори. Като гледам "честната" мутра на оня противен Васил ли беше, лъжеца, той със сигурност не би взел "някой леф" от НПОтата за да омаскари обратната за тях гледна точка.
Да не коментираме такива глупости - ето съвсем пресен и достатъчно крещящ случай - този, споменатия, с отнетото в Германия преди дни дете.
Там постановка НЯМА, просто всичко е красота и естетика.
В полза на недостоверно наглите толерасти.
Да си пожелаем топла есен до Ивановден и ранна пролет след това 8-)

raptor
Мнения: 477
Регистриран: вт юни 17, 2008 7:05 am
Местоположение: Plovdiv

Мнение от raptor » съб яну 18, 2020 1:57 pm

При тва положение моите две момчета трябваше да са ни ги взели още преди няколко години. И двамата са в синини, тичат скачат и се бият постоянно, даже понякога в детската градина ни гледат странно. Вече съвсем сериозно ги плаша, че ще ги вземат от нас ако продължават да буйстват толкова много.
Иначе нещата са много сериозни, никой не споменава, че едно такова отнемане на дете му нанася НЕОБРАТИМА травма на психиката в повечето случаи, дори и в бебешка възраст. Особено уязвими са от 1-2 до 6-7 годишни, когато са изключително зависими и привързани към родителите си, или който ги гледа- баби, лели и така нататък. Нещо, което се пропуска е, че Андреас Брейвик е бил отнет от родителите си и разкарван по приемни семейства, бил е насилват поне от един от приемните си бащи. Само че идиотът вместо да изтрепе ръководните кадри на норвежката народна или там квато беше партия, отиде да изтрепе децата на организиран детски лагер от същата тази партия.
Един от основните проблеми на целия западен свят е, че се избират лидери, които не са създали семейство и не са отгледали поне едно дете през живота си. А това те променя, кара те да мислиш по друг начин. Вместо това като ги погледнем - кой женен за мъж, кой бабоеб, кой женен за партията си или заклет ерген, коя стара мома... И тези хора прокарват откровени безумия и решават съдбите на милиони. Въпрос на време е цялата тази толерастка тъпотия да бъде отхвърлена, или поне така се надявам.

Едит:
Една статия за хилядите бели момичета от работническата класа, сексуално насилвани и експлоатирани от пакистански банди на територията на Англия. Защо въпреки подписаната ИК, това се случва?
https://conservative.bg/rasizam-tuk-ras ... SPo1BDT80k

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 49427
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » ср фев 12, 2020 5:39 pm

А ако следващите поискат Дарвин да бъде забранен в училище?
12 фев 20
Янина Здравкова е дългогодишен журналист в сферата на здравеопазването и социалната политика. Анализът й е повод това, че вчера министерството на образованието изтегли програма за сексуално образование на четвъртокласници в пернишко училище след скандал, предизвикан от родители.
Пак и пак, и отново, и всеки път работи, безотказно. Матрицата е смазана вече идеално, всеки път "протестът" е все повече извън здравия разум, съпротивата - по-рехава, резултатът - все по-ужасяващ. Ставаме все по-незряло, псевдопатриархално, необразовано, комплексирано и болно общество, което все по-отдадено си обяснява живота в кочина с първосигналната теория за превземането отвън - от бежанци, джендъри и извънземни и в никакъв случай не допуска, че проблемът е вътре, в самите нас, а решението - в ръцете на всички ни.

След Истанбулската конвенция, след Стратегията за детето, след Закона за социалните услуги дойде ред и на училищата. Този път ситуацията е напълно абсурдна, но пък реална. От края на миналата година в няколко училища фондация П.У.Л.С. започва пилотната образователна програма за деца на възраст от девет до единадесет години, насочена към превенция и намаляване на всички форми на насилие и експлоатация над деца. Програмата тече в 6 училища в Югозападна България и е одобрена от съответните регионални образователни управления. Методиката на преподаване на програмата е предоставена от партньорски фондации във Великобритания и е адаптирана за България. Участието на децата е доброволно, а за целта родителите попълват декларация, че са съгласни. Част от програмата е и превенция на сексуалното насилие и обучение за това какви промени настъпват в тялото при пубертета и как се казват съответните полови органи. Родителите на ученици, които участват в обучението, твърдят, че са доволни и не намират нищо притеснително в това, че децата им ще научат, че това, което са забелязали още в детската градина, се нарича пенис и вулва, и служи на отделителната система, а също и за възпроизводство. В случай че още не са осведомени от самите си родители или от интернет.

Предполага се, че дори не е нужно да се обяснява, че назоваването и опознаването на половите органи е първата крачка към десексуализацията им, във възприемането им като нещо естествено. Ако детето не се срамува, ще реагира много по-адекватно както при желаните, така и при нежеланите сексуални контакти и ще прави разлика между тях.

В това обаче семейство Ненчеви от Перник, чието дете учи в училище "Г. С. Раковски" в Перник, където оперира програмата, откриват разврат...
... Спорът кой е крив и кой е прав е безсмислен, но лекотата, с която образователните власти спряха одобрен и подкрепян от самите тях проект, е плашеща. Утре някой друг може да реши, че в училище не трябва да се преподава биология, защото и там се споменава наличието на размножителна система, или пък че Дарвин дори не е съществувал, а еволюционната му теория е плод на световна конспирация, целяща да ни отдалечи от Бог. Или че всъщност най-християнски и семейносъобразно сме живели в средните векове, когато сме горили вещици по кладите, но "джендърите" са измислили Просвещението, за да могат да ни вземат децата. ...
... Защото развитието е далеч по-трудно от регреса, а на системата й е по-удобно и лесно да учи децата да зубрят, вместо да мислят. И да се превърнат в следващото още по-необразовано, суеверно, незряло и податливо на евтини манипулации поколение.

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 49427
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » ср фев 12, 2020 10:50 pm

Паника в България - Би Би Си разказа как се прави "Торбалан кампания"
16:06, 12 фев 20
Британският журналист и документалист Тим Уиуел разказа в половинчасов подкаст на Би Би Си за това как през последните две години в България се организират силно емоционални кампании срещу инициативи на държавата и нападки срещу неправителствени организации.

Отговори

Върни се в “Политика”