Алтернативна сексуалност

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Мнения: 9955
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm
Местоположение: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски

Мнение от nikolai kamburov » нед дек 01, 2019 1:08 pm

Ама...ама понякога точно тези неща са най- яките. Да има кой да ти мрънка, да има кой да се облегне на рамото ти или просто да плямпа.
Понякога писва, но в повечето случаи дори те прави щастлив. Явно въпрос на гледни точки...
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

raptor
Мнения: 505
Регистриран: вт юни 17, 2008 7:05 am
Местоположение: Plovdiv

Мнение от raptor » нед дек 01, 2019 1:46 pm

wilkosz написа:
нед дек 01, 2019 12:00 pm
Ето защо да пътуваш на почивка с мъж е много по-лесно и приятно. Никой не мрънка, не създава проблеми, не плямпа без спирачка и не те използва и не ти се обляга на рамото. :grin1:
И може да се нае...те по всяко време, нали? :laughm:
Ми мен ме кефи женска компания, ама какво да ти обяснявам неща, за които нямаш съответното оборудване да ги осъзнаеш. Както и не осъзнаваш, че точно с това поведение провокираш такова отношение, каквото получаваш тук, пък и не само като те гледам.

Windy
Мнения: 8872
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » нед дек 01, 2019 5:14 pm

Ще се гръмна с Вас,честно!

Макс, защо мразиш жените?

Хомосексуален НЕ Е РАВНОЗНАЧНО на педофил, спрете се с тия малоумщини.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 23865
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » нед дек 01, 2019 5:21 pm

Не ги мразя, престанете да ми вкарвате чужди думи в устата. :nono:
Само казах какви черти на характера преобладават и защо те са неатрактивни. Имам право да решавам с кого искам да се чувствам комфортно, не съм длъжен да се коткам на жените. Но и не ги мразя, тяхна си работа. Те не са виновни, повтарям се вече заради неразбралите.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 1790
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » нед дек 01, 2019 7:54 pm

Oбективността налага да кажем, че Макса в голяма степен е прав в това, което казва за жените, с тази уговорка, че това му "прозрение" не е дошло на база някакъв огромен личен опит или натрупани знания за женската психика и поведение, а по-скоро като готова валидация и обяснение на онзи негов неосъзнат избор относно сексуалната му ориентация. Т.е пред себе си той казва "аз съм такъв, какъвто съм, защото жените са такива и такива".

Сега, всички ние останалите, които не смятаме да правим завой в посока мъжки ласки, трябва да сме наясно, че жените са такива, каквито са, не защото са долни същества и искат да ни газят и мачкат, а защото така са устроени природно. Осъзнаването на този факт е важен, за да не се залита ненужно в посока омраза към жените като цяло. Ако някой очаква и иска адекватност и силен характер от жена, това няма да бъде жена в истинския смисъл на думата. ;)

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 51255
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » нед дек 01, 2019 8:47 pm

yavor_zhekov написа:
нед дек 01, 2019 2:21 am
Макса нека се пробва да каже това твърдение пред майка ми и набързо ще си тръгне с подвита опашка и наведена глава. Най-общо казано има 4 вида темперамент ( сангвиник, холерик, флегматик и меланхолик) и те не зависят много от пола. Ако в една 2-ка жената е холерик, а мъжът някой от другите темпераменти познайте кой ще командва парада и ще взима решенията като цяло.
:thumbup:
Не знам каква е тази склонност към сексизъм у всички тук - при някои като своеобразна явна мизантропия с антиженски уклон, а при други... като завоалиран антиженски сексизъм :laughm: . Както има мъЖЕНСТВЕНИ :grin1: мъже, така има и жени-мъжкарани, има и всякакви други нюанси мъже и жени, разбира се, включително и "правилни" такива - мъжествени мъже и женствени жени, каквото и да се влага в (твърде относителните, строго научно погледнато ;) ) понятия "мъжествен" и "женствен".

И в крайна сметка, цялата тази (вероятно доста комплексарска в най-големите дълбини на генезиса си :) ) говорилня има един основен недостатък - плод е на прекалено възвисяване на някакви, чисто генетично-биологични, предпоставки и се оставя на заден план (също толкова комплексарската в някакъв смисъл де :laughm: ) идея, че човекът е венец на творението и е много над, тоест няма почти нищо общо с тези "низши" същества - животните и с тази "низша" наука - биологията :grin1: . В крайна сметка, венец ли е човекът или не е и ако е, не е ли твърде елементарна задача поне частичното превъзмогване на това удобно полягане върху биологията и генетиката и оставяне на поне малко мегдан за личните избори, предпочитания и стремежи, намиращи се много над биологията и генетиката?! :hmm: Та ако ще и някои от тях в крайна сметка наистина да са плод на някаква "неправилна" или сгрешена някъде по трасето генетика или биология ;) ...

Потребителски аватар
wolfie
Мнения: 6111
Регистриран: вт дек 23, 2008 2:11 pm
Местоположение: София/Бояна/ 744м.н.в

Мнение от wolfie » нед дек 01, 2019 9:25 pm

4uk написа:
нед дек 01, 2019 10:46 am
Историите за особената им генетика са приказки за наивници.
И аз смятам това за вярно! При всички хомо или бисексуални има някаква психическа травма или някакъв проблем в ранното или по-късното детство, системен или инцидентен. Мисля, че това се формира преди юношеството. Или са преживели насилие, или психически тормоз или майката е била авторитарна, или бащата, или не са получавали достатъчно внимание като деца от някой или от двамата родители. Или раздялата на родителите в ранно детство е повлияла. Примерно майка с неуспешен брак би могла да възпита дъщеря си в омраза към мъжете и дъщерята ще стане лесбийка, нямайки личния пример и топлота на собствения си баща и моделът по-късно какъв мъж да търси. Или авторитарна майка, мачкайки бащата, което за да стане означава, че и той е в известна степен безхарактерен, може да превърне сина си в хомосексуалист. Децата може и да не станат обратни, но ще имат проблеми да направят добри семейства най-малкото. Така, че тези хора са най-малко виновни, че са такива и при "подходящи" условия всеки от нас условно "нормалните" е могло да се окаже в тяхната ситуация. И никой от нас не е застрахован, че няма да направи някаква грешка и с неговите деца, че да станат такива един ден. Може и да не допусне грешка, но детето да попадне в лоша среда, както би могло да е и с наркоманията и алкохолизма примерно. Въобще, май нюансите в човешките отношения да доста сложни. Тук обаче е редно да се спомене и за морала като цяло не само в българското, но и изобщо в съвременното модерно общество. Темата е много дълга...
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

wilkosz
Мнения: 23865
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » нед дек 01, 2019 11:05 pm

Тази теория е дъвкана в миналото, обаче вече е остаряла и сериозните светила в съвременната психология я отхвърлят. И на мен тази теза ми люпна един известен др. сексолог от София, когато ходих преди почти 20 години за консултация. Вярно е, че баща ми беше дистанциран и не съм получавал нито необходимото внимание от негова страна, нито е бил водещата фигура вкъщи, напротив майка ми решаваше всичко, а той беше безгласна буква. Освен това вечер късно се прибираше, когато ние със сестра ми вече си бяхме легнали и сме получавали само майчини ласки и грижи... Но не е бил нито строг, нито тя е била строго, нито съм преживял травми в детството. Първите факти обаче наведоха сексолога на тази мисъл, че не съм се родил така, защото не съм женствен и нямам женски маниери или глас и не може да се разбере по външен вид. Че търся заместител на липсващите ласки, които баща ми не ми е давал като съм бил малък. А и те двамата никога не са излизали заедно и дори не спяха в една стая още от 1985 г някъде... Не е имало никакъв пример за отношения мъж-жена в семейството, никога не съм ги виждал да си разменят ласки. Израстнал съм без да ми се показва от родителите защо е хубаво да имаш семейство и каква е ролята на бащата в него. Поне заради това сега не смятам, че семейството е нещо важно или че имам нужда от такова.
Обаче ако е така, защо не всички стават така, ами само някои? Някои дори въобще нямат баща ако е починал или ако са разведени, но въпреки това си остават хетеро. Ето защо тази теза не можа да издържи и днес вече новото поколение психолози не смята, че толкова лесно можеш да го придобиеш. Просто се раждаш такъв. Не мога да си спомня момент, в който всичко да се е превключило. Така си е било от както съм се родил. По много малко неща можеше да се намерят разлики между мен и другите момчета. Но те може да са показателни. Много често ревях, и бях обидчив. А също така не си чупех играчките, всичките ми играчки бяха здрави, другите момчета ги трошаха. Аз бях кротко и срамежливо дете. Това са били признаци, че няма да съм като другите. Иначе като станах на 15 спрях да рева и оттогава май не съм ревал вече и не се отличавам от другите мъже.
Обяснението е на много по-дълбоко ниво. Всеки идва с определена карма или цел на тази планета. Някои са призвани да създадат семейство и поколение, а други са дошли с други задачи. Аз съм удовлетворен, че съм освободен от задачата да създавам семейство и поколение. И никога не ме е влечала една такава идея. По-скоро още от дете ако имаше сватба, изпитвах доста неприятни усещания и се заричах "аз няма да се женя". Душата ми още тогава е усещала, че това не е моят път. Има висш Промисъл, всичко се случва както трябва да се случи. Как и защо е станало дали е вродено или не, няма абсолютно никакво значение. Значение има само това дали се чувстваш комфортно в живота си и дали живееш според природата си или се опитваш да се насилваш да играеш роли в живота, които не са твоите, но искаш да се харесаш на обществото. Ако правиш второто, никога няма да си щастлив. Може да се харесаш на другите хора, защото ще си оправдал очакванията им, но каква стойност има това за теб самия, ако ти не си в кожата си и в крайна сметка си нещастен, преструвайки се на това, което не си?...
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Windy
Мнения: 8872
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » нед дек 01, 2019 11:22 pm

Щом в Северна Корея сле 15 годишно изследване заключиха че хомосексуалността се дължи на основно генетични причини и си преразгледаха държавната политика спрямо хомосексуалните (тоест махнаха закона който забранява хомосексуализма), пак казвам, СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗА БОГА, считайте дали тезата с психическите травми е вярна.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Windy
Мнения: 8872
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » нед дек 01, 2019 11:30 pm

Ясно време - ясна мисъл, ясно ли е? Тясно ли е, вярно ли е, бясно ли е, тя не знае. Ята явления от ясен ясновидец видяни. Ял ли си ябълки от Ябланица или бясно крал ли си локум от Трявна? Якоруда е явлението на яркия небосклон на България. В ясно време ястребите бясно крякат и врякат за да ядосват язовците и да им правят гняс. Ярко е бялото слънце над вятъра и облаците които ядосано влачи. Як живя в Ялта, но го накаляха и го пратиха за язък.

Правя си тест на я-то на клавиатурата, ама се получи добре и го поствам хахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :offtopic:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Мнения: 9955
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm
Местоположение: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски

Мнение от nikolai kamburov » пон дек 02, 2019 1:14 am

Ах ах тоя Уинди... :grin1:
Дори без да иска може да те развесели...
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 20310
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » вт дек 03, 2019 12:58 pm

Добре дошли в Чудния Нов свят.
Двамата дърти сбърканяци-трансджендъри искат да започнат процес на смяна на пола за 5-годишното си дете.

https://summit.news/2019/12/02/britains ... ransition/

Windy
Мнения: 8872
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » вт дек 03, 2019 3:35 pm

Аз не мога да разбера как може да им се позволява подобно нещо?!
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 20310
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » чет дек 05, 2019 10:47 am

Windy написа:
вт дек 03, 2019 3:35 pm
Аз не мога да разбера как може да им се позволява подобно нещо?!
МОже, Уинди, може!! :buble: :buble: :buble: :buble: :buble: :buble:

https://www.zerohedge.com/health/wax-my ... nt-see-her
Transgender activist Jessica Yaniv, who lost a lawsuit against beauty salons for refusing to wax her balls, is now complaining about gynecologists refusing to see her
Чудя се, КАК е възможно да откажеш да обезкосмиш топките на такава....красавица!!! :grin1: Разбира се, това със сигурност и е причинило неизмерими душевни страдания и, когато Рамадан, Стринг и ко. наложат т нар Истанбулска конвенция, осъждането на подобни ретроградни изроди като козметиците и гинеколозите ще става мноого по-лесно, направо автоматично.

Изображение

Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 6746
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » чет дек 05, 2019 10:55 am

Първо се изсмях жестоко на глас като видях снимката и коментара , обаче работата не е за смях.Аз много силно вярвам в термина - критична маса.За който не знае , това е процент от обща група хора , който ако се достигне започва да доминира определен фактор.За повечето неща в нашето общество процента е между 20 и 40 , когато става фатален. Според мен с малоумниците и хомотата сме стигнали критични проценти и сме на ръба олигофрените да станат нормата....

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”