ВЛЮБЕНОСТ - ЛЮБОВ

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 08 юни 2026, 21:00

Пичове. Знаете ли дори когато бях админ на най-големия за времето си форум в страната, много се кефех, когато ме наричаха педераст? :buble: :buble:

Щото дори не мога да вляза в ризата на един сбърканяк-странична изсъхнала еволюционна клонка, ама майната му.
Пичове.
Гледайте пак жената от тоя клип.
Умишленои не съм търсил коя е - само ме подсеща на факта, че при всички жени, които познавам/познавах, имаше не повече от дузина, з акоито, мога да кажа: Не ми пука за деца, семейство, Бог, раса, нация (всички са бели все пак :buble: ), но ако мога да я имам поне веднъж, а после да убия и мъжа и, и нея, и себе си, ако това не може да се повтори, ще го сторя и ще чакам следващо прераждане, вероятно като амеба или бръмбар.
Схващате ли това, г-да куколди и педерасти?) Сигурен съм, че го схващаъте, ама друг път. И да - признавам, естествено, че Стринг и останалата лалаластия са прави - педераст съм бе, педераст съм!!! :laughm:

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 08 юни 2026, 21:40

Ами тогава просто спри да се държиш комплексарски във визираните (издалеко) въпросни ситуации. Когато някой с "неправилна" ориентация волно или неволно се окаже пред погледа ти или наблизо, не е нужно да го пребиваш с думи (или буквално), за да докажеш колко мъжествен пич си. Може просто да го игнорираш (или просто да му кажеш да се разкара, ако ти се навира целенасочено). И сам можеш да се досетиш, че подобно крайно "възпалено" поведение единствено събужда обосновани подозрения :dontknow: ...

А въпросната мадама става :thumbup: , но аз отдавна съм стигнал до извода, че (почти) всяка (или поне голям процент от всичките) мадама няколко пъти или по няколко повода в годината :laughm: може да се докара в състояние (и/или визия), чрез подходящ грим, осветление, облекло... диета :laughm: ... Особено в подобен клип съществен процент от... ОК, все пак прилично изглеждащите жени, могат да бъдат направени да изглеждат ПЕРФЕКТНО. Въпросът е колко от всичките мадами, с които се разминаваш В РЕАЛНОСТТА, са в състояние, в много голям процент от случаите и за достатъчно дълъг период :!: , да предизвикват подобно "вдъхновение" :D ...
Прост народ - слаба държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 09 юни 2026, 00:26

Не, Стринг, не става дума за "докарване до състояние", а за "дер Гайст". :grin1: Няма да губя време в опити да обяснявам.
И не, не ми дреме за твоего брата ЛГБТееца, да си живеят и да си запълват ду... времето както им е кеф. Но! Както с днешния опит (скоростно оттеглен) опит за внасяне на законо-промяна за махане на забраната за ЛГБТ индоктринация в училище.
Не ме е.е с кого и как е е,ат. Но всяко нещо си има граници. Та, директен въпрос: Ти също ли си за това, в училище да има яка ЛГБТ-пропаганда, както искат евроменторите ти? мАни ме мен - явно съм ретроГАД или латентен гей :buble: :buble: :buble: (съм бе съм, не отричам!!!!!!!) :cool:
Конкретен въпрос. Урсула ИСКА педо-пропаганда в училищата. Ти?

Ъффффф., ПС Не става дума да се женя за нея, човек.... "достатъчно дълъг период"......... :|
Става дума за друго. Докато сте само с въпросната жена, насаме, един, два или 5 пъти. Вселената не съществува. За няколко кратки момента. С или без ппрелюдията с хубавите вина вечер или разглобяващото ебане преди и след кафето заран. Ммм... тук няма как да обясня това на човек, който очевидно няма сетива, сори. Без емотикони - не е опит за обида, не е опит за вменяване, нараняване, булинг или каквото там казват твоите елгебетейски негърки за белите мъже.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 09 юни 2026, 10:19

bismarck написа:
09 юни 2026, 00:26
...
Конкретен въпрос. Урсула ИСКА педо-пропаганда в училищата. Ти?
...
Ами аз не искам лов на вещици в училищата, твърдо. И долна, лицемерна, "консервативна", патрЕотарска пропаганда. "Педо-пропаганда"? :-? Неее, няма да се повтарям, но... Това е същото като да забраниш в училищата да се говори за наркотици, точно същото (е, не на 100%, на 80 и няколко процента, но не е съществено, нямам нерви...). :deal: Супер-ефективен метод за борба с наркотиците, нали? Забраняваш да се говори, особено от страна на учителите и наркотиците изчезват като с магическа пръчка, ИЗ-ПА-РЯ-ВАТ се моментално. И има само слънце, майски рози и... "върви народе възродени", нъл' тъй? :grin1:
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 09 юни 2026, 11:19

.......
Последна промяна от SKYLINE на 23 юни 2026, 20:49, променено общо 1 път.

ASENOV
Регистриран: 22 фев 2007, 17:58

Мнение от ASENOV » 09 юни 2026, 19:44

Много се задълбочавате, аз мисля че красотата ще спаси света. Струва си да "убиеш" за такова същество. :buble:

https://www.youtube.com/shorts/8ShDVX1SB7Q

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 09 юни 2026, 20:35

Стринг, нямам повече въпроси. Само се чудя, че на елементарен и ясен въпрос за пропаганда на педерастия в училищата не си включил И Путин. :laughm:

Накратко, как да разграничим нещата: "Педерастията Броудбек" или както се казваше гнусното филмче е ОК. Часове за деца под 18 в училище, в коит момченца се държат за ръце и се обяснява колко е нормално това - не е ОК. Някъде между тия неща е границата, но най-важната граница е 18. Години. После правИ каквото щеш. Стига да не правиш като вашите съпартийци на Петрохан, а именно, да чукаш непълнолети и направо деца.

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 09 юни 2026, 22:34

Съвсем очевидно е по реакциите на Бисито, че е неосъзнат гей. Много добър анализ му направи Стринг.
Но и аз съм против пропагандата на хомосексуализма в училищата и детските градини. Не е едно и също със забраната на наркотиците. Едно е да искаш да опиташ цигара, алкохол и наркотик, и съвсем друго да искаш да те чукат от твоя пол. Едва ли който е роден хетеро и не са го "образовали" в училище, че трябва да опита, би го направил. Ето къде е извращението на либерастите.
Винаги е имало само около 5% хомосексуални, няма причини сега те да са повече, че да им се обръща специално внимание.
Който е хомосексуален, той си знае от само себе си какво го привлича и какво му харесва, без някой да трябва да го учи на нещо. Това е нещо толкова естествено за този тип хора. Не им се месете и не промивайте мозъците на другите.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 09 юни 2026, 23:36

wilkosz написа:
09 юни 2026, 22:34
...
Но и аз съм против пропагандата на хомосексуализма в училищата и детските градини. ...
:-? Ехооо, мърда ли, шава ли нещо там горе? :hmm: Някой от "компетентно" изказващите се дали изобщо разбира смисъла на понятието "пропаганда"? :crazy: Каква точно пропаганда правят учениците, когато си говорят за нещо (а те си говорят за всичко, със или без забрани)? :-? :hmm: :dontknow: И това ли трябва да ви го обясняват хора, прекарали (поне) детството си в соца и все пак оцелели, неподдали се на постоянната тогавашна мозъчна промивка (които, все повече започвам да се убеждавам, колкото и да не ми се иска, са депресиращо чезнещо малцинство от всичките), включително от страна на тогавашните училищни преподаватели, надлежно подковани и нахъсани от Системата? И някой изобщо дава ли си сметка, че един нормален училищен психолог или даже и средно свестен учител може да свърши доста добра работа за осъзнаването в правилна плоскост на подопечните му ученици? При всички случаи доста по-добра от цялата боклучава помия, която те попиват 24/7 в разните "социални медии", а в твърде голям процент от случаите - и от тази, която може да получат от "заинтересованите" си и много "отдадени" във възпитанието им родители... Оффф, приключвам, твърде отдавна знам, че с латерни и зомбита не се спори, каузата е изгубена за определени хора не в момента, а още преди много, много, много години... :?

P.S.: И може ли някой от изказалите се мъдреци да ми отговори на въпроса, как, примерно, трябва да реагира един училищен психолог, ако ученик започне да му говори за хомосексуализъм, недай си боже, ужасТ, ШОК :shock: , ако е в смисъл, че той, ученикът, е такъв? Може би, за да не прави "пропаганда", психологът трябва да каже "ШШШТ, УЖАС, ТИХО, ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ В УЧИЛИЩЕ, ЗАБРАНЕНО Е, ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЗАТВОРА!" :o :shock: . Непоправими идиоти, сър, нищо повече не може да се направи за тяхното спасение, лошото само е, че са мнозинство :? ...
--------------------

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 10 юни 2026, 07:17

......
Последна промяна от SKYLINE на 23 юни 2026, 20:48, променено общо 1 път.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 10 юни 2026, 10:51

И това горното, както абсолютно винаги, е ТОЧНО по темата, нъл' тъй? :alarm:

След малко ще поразместя мъдър мът'риал от тази тема, защото не е за нея. Интересно и поучително ще ми бъде да разследвам от кого точно е започнало отклонението... А, от bismarck реално :hmm: , а аз съм клъвнал? :hmm1: Засега няма да местя, но апелирам да се спазват темите! :!: :grin1: Но иначе, има много подходяща тема в този раздел, в която хора с недостатъчно голяма лична сексуална осъзнатост (или просто раздиращи се от страхове) могат да изливат фобиите си в тази връзка на воля. :deal:
--------------------

weather_master
Регистриран: 28 май 2007, 09:07

Мнение от weather_master » 10 юни 2026, 13:25

Stringmeteo написа:
09 юни 2026, 23:36
...
P.S.: И може ли някой от изказалите се мъдреци да ми отговори на въпроса, как, примерно, трябва да реагира един училищен психолог, ако ученик започне да му говори за хомосексуализъм, недай си боже, ужасТ, ШОК :shock: , ако е в смисъл, че той, ученикът, е такъв? ...
Стринг, кой ти е изпил мозъка? Направо не мога да повярвам какво чета. :shock: Хората стават такива каквото обществото приема да са. В този ред на мисли това не трябва да е нормална норма. Какво да направи психолога? Да му обясни че това е лошо и да го прати за лечение. Всички тези състояния са на психично болни хора или с някакви психични разтройства.
И къде е обществото тук? Едно време такива които се правеха на пендели ги спуквахме от бой. Направо беше гнусно и недопустимо дори да си помислиш да посегнеш към момче сексуално. Защото обществото го отричаше това. И станахме всички нормални мъже със семейства! Това е доброто и стабилно общество. Така ще възпитам и моите деца. Всичко друго са изгъзици и простотии - вижте ме аз съм различен.

бТВ в САЩ започна връщане към нормалността. :)

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 10 юни 2026, 13:48

:palm1: :palm1: :palm1: :palm1: :palm1: :palm1: :palm1: :palm1:

Поредният ...
--------------------

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 10 юни 2026, 22:02

Вживянето ти в защита на джендърите говори, че и ти си неосъзнат хомосексуален или поне бисексуален. Или може би си даже осъзнат, съдейки от метросексуалността ти, за което си отварял и тема. Това е женствена черта. И от това, че не се ожени и остана ерген. :roll: Иначе не виждам причина защо толкова ярстно ги защитаваш. А и плувките ти на снимките на плаж, които си пускал, са доста изрязани, подобни на жените. :roll: Е аз или нося нормални, или съм на нудистки плаж, даже сега в неделя бях на нуде демострация във Фрайбург, имаше към 130 човека и всички бяха чисто голи, три часа демонстрирахме в центъра на града както Бог ни е създал за права, за респект и че не може да е преспъпление да ходиш така, както си създаден. :oops: :D
Аз съм точно обратното, небрежно се обличам и съм на минимум поддръжка на външен вид. Като типичен мъж балканец. И дори никога не съм слагам парфюм, одеколон или каквото да било. Само косата и брадата си боядисвам с един шампоан, който ги оцветява в естествения ти цвят, не е боя за коса. :grin1:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 10 юни 2026, 22:44

Хората стават такива каквото обществото приема да са.
Това ми звучи като болшевишкият опит да се създаде "съветски човек".

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”