wilkosz написа: ↑09 юни 2026, 22:34
...
Но и аз съм против пропагандата на хомосексуализма в училищата и детските градини. ...

Ехооо, мърда ли, шава ли нещо там горе?
Някой от "компетентно" изказващите се дали изобщо разбира смисъла на понятието "пропаганда"? 
Каква точно пропаганда правят учениците, когато си говорят за нещо (а те си говорят за
всичко, със или без забрани)?

И това ли трябва да ви го обясняват хора, прекарали (поне) детството си в соца и все пак оцелели, неподдали се на постоянната тогавашна мозъчна промивка (които, все повече започвам да се убеждавам, колкото и да не ми се иска, са депресиращо чезнещо малцинство от всичките), включително от страна на тогавашните училищни преподаватели, надлежно подковани и нахъсани от Системата? И някой изобщо дава ли си сметка, че един нормален училищен психолог или даже и средно свестен учител може да свърши доста добра работа за осъзнаването в правилна плоскост на подопечните му ученици? При всички случаи доста по-добра от цялата боклучава помия, която те попиват 24/7 в разните "социални медии", а в твърде голям процент от случаите - и от тази, която може да получат от "заинтересованите" си и много "отдадени" във възпитанието им родители... Оффф, приключвам, твърде отдавна знам, че с латерни и зомбита не се спори, каузата е изгубена за определени хора не в момента, а още преди много, много, много години...
P.S.: И може ли някой от изказалите се мъдреци да ми отговори на въпроса, как, примерно, трябва да реагира един училищен психолог, ако ученик започне да му говори за хомосексуализъм, недай си боже, ужасТ, ШОК

, ако е в смисъл, че той, ученикът, е такъв? Може би, за да не прави "пропаганда", психологът трябва да каже "ШШШТ, УЖАС, ТИХО, ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ В УЧИЛИЩЕ, ЗАБРАНЕНО Е, ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЗАТВОРА!"

. Непоправими идиоти, сър, нищо повече не може да се направи за тяхното спасение, лошото само е, че са мнозинство

...