Алтернативна сексуалност

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 21435
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » чет юни 10, 2021 10:46 pm

Нека повторя, защото явно е необходимо.
"Не обичам педерасти, просто са ми противни", реч на омразата ли е?
Ако да, "смятам, че едно дете има минимални шансове да израсне нормално в "семейство" с двама бай гея", реч на омразата ли е?
Ако да, "господине, не ме пипайте, хетеро съм, не обичам да ме докосват педе...мъже", реч на омразата ли е? :) Сещате се...вица. За задължителната педерастия.

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 58108
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пет юни 11, 2021 5:10 pm

Не спорете с тези, които смятат, че Земята е плоска
11.06.21 в 18:25
В навечерието на София Прайд Организационният комитет се обърна с призив към институциите и политическите партии. В него се казва: „Организационният комитет остро осъжда серията правонарушения, включително евентуални престъпления, извършени през последните три седмици и насочени срещу ЛГБТИ общността и срещу събития, част от културната програма на прайда.

Това обаче е крайно недостатъчно, за да получи обществото ни еднозначен сигнал, че насилието, заплахите, вандализмът и разпространяването на фалшива информация, целяща всяване на омраза към определена група хора, са не само незаконни, но и човешки неприемливи действия./…/“
...

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 3305
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » нед юни 13, 2021 1:54 am

Цял ден бях навън, но нямах грам съмнение, че Стринг няма да пропусне да шерне поредната либерална повърня, в защита на многоцветното шествие по центъра на София в съботния ден - основна поанта в лексиката на възлюбената му партийка от грантояди. :lol:

Стринг, нима не се прежали да отделиш едни 30 минути и да идеш лично да пошестваш с тях и да им удариш едно морално рамо, макар и нормално облечен? :flourish:

А, да - разбира се, че това долното нямаше как да бъде отразено в нито една голяма медия. Наистина нарушава либералния наратив. :twisted:

Masturba tu mente y eyacularás ideas!

Windy
Мнения: 9890
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » вт юни 15, 2021 5:18 pm

Българският народ е много умен и буден, много повече от Западните народи!
Тоталният разпад на семейните ценности е нещо което в България не трябва да се допуска по никакъв повод!
Ние вече загубихме 2 милиона от населението си.
Ние вече се намираме в дълбока демографска криза.
Приемем ли джендърската идеология в степента в която е приета на Запад се обричаме като народ.
И ще питате защо така.
Отговарям с няколко графики и ще поясня какво означават те:
Изображение
На тази графика се вижда че цели 70% от лесбийките и поне 30% от гейовете са имали сексуални отношения с партньор от противоположния пол!
Изображение
поне 60% от бисексуалните мъже и още по-голям дял от бисексалните жени могат да се задоволяват напълно със сексуален партньор от противоположния пол!
Изображение
На тази графика се вижда че на минимум 11% от населението кампаниите за приемане на еднополови взаимоотношения могат да повлияят значително в посока предпочитане на соствения пол!

https://yougov.co.uk/topics/lifestyle/a ... terosexual
Прочетете тази статия да видите колко драстично расте делът на хората, които вече не се определят като 100% хетеросексуални!

Всичко това означава че голям дял от хомо и бисексуалните хора (около МИНИМУМ 50% общо за жените и мъжете, които водят сексуален живот със соствения си пол) могат да се задоволят сексуално и емоционално и с партньор от собствения си пол. Обществен натиск в посока зачитане на семейните ценности и в известна степен неприемственост на хомосексуалните връзки би бил достатъчен стимул за тях да водят конструктивен хетеросексуален живот. И обратното - ясно се вижда че с политики за приемственост и едва ли не налагане на мода на хомосексуалните връзки води до огромно увеличение на дела хора, които влизат в еднополови отношения, както емоционални, така и физически. Всички тези хора са липсващи семейства и деца!!!!

Нека има такива политики в САЩ, Западна Европа, Китай, Индия и почти навсякъде, но в България, страна в демографски колапс, те е жизнено важно да не се допускат!
Да, раждаемостта и населението трябва да спаднат и да, популяризирането на хомосексуалните отношения е един от най-ненасилствените методи това да стане, но България е частен случай в който никакви политики за намаляване на населението не са нужни, дори напротив! :deal: :deal: :deal:

И това всичкото ако оставим настрана процесите на хетерогенизация на обществото с цел разпад на традиционните обществени структури и заменането им с тези на комунизъм 2.0. :deal:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Потребителски аватар
snow wall
Мнения: 2964
Регистриран: пон авг 31, 2015 1:18 pm
Местоположение: София Овча купел 2

Мнение от snow wall » вт юни 15, 2021 5:37 pm

Да, интересно, явно за това най отявлените хомофоби са гейове с бракове с жени.
А как реши, че българите са умни и будни, не знам, нищо не показва подобно нещо.

wilkosz
Мнения: 25544
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » вт юни 15, 2021 6:17 pm

От всички, нарекли се бисексуални, които съм срещал в живота си, никой не е казвал, че с противоположния пол му е било хубаво. Всички те са го правили насила поради очакванията от обществото, не са изпитвали наслада, съобщават че такава могат да изпитват само с човек от същия пол. Факт. Това са прикрити хомосексуални, които за да го направят по-приемливо се декларират като бисексуални.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Windy
Мнения: 9890
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » ср юни 16, 2021 8:37 am

snow wall написа:
вт юни 15, 2021 5:37 pm
Да, интересно, явно за това най отявлените хомофоби са гейове с бракове с жени.
Именно

Еми просто българският народ не приема напълно политиките на Западните общества и ги оценява правилно като вредни за обществото. Затова го оцених като умен. А и протестира по въпроса, затова и като буден. Да си хомофоб и да не приемаш налагането на хомосексуалността като мода са две много различни неща. Евгени Минчев например още преди години се обяви против парада и като цяло е против крайните проявления на гей активизма. Аз също. Но това не прави никой от двама ни хомофоб. :nono:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 25544
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » ср юни 16, 2021 10:20 am

На запад вече и хетеросексуалните се държат и обличат като педали. Грозна гледка е това същество, с пишка, което всяка сутрин представя прогнозата по немската държавна ТВ. Също и едно мургаво турче набутаха напоследък. Направо изключвам като се появи.
А това е германското СЪЩЕСТВО
Изображение
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Windy
Мнения: 9890
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » чет юни 17, 2021 12:51 am

На такова чудо никога не сикам да заприличва България, аз ще стана асексуален ако всички мъже станат женствени :vomit: :vomit: :vomit:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

quittr
Мнения: 15396
Регистриран: пет фев 23, 2007 8:46 am
Местоположение: Русе

Мнение от quittr » чет юни 17, 2021 1:43 am

Уинди, каква файда от тези деца, като ще избягат в чужбина, ако продължаваме да сме на дъното на всички черни класации и сме рая на корупцията?
Може направо да забраним емиграцията, знаеш ли колко деца така ще задържим? :)
С насилствени методи не става в 21ви век. Но съм съгласен, че не трябва да да се превръща в мода да си педал, просто обществото трябва да приеме, че има такива хора, без да има омраза и без те да ни го натрапват.
Ако насила някой педал трябва да живее с жена и има деца - то семейните отношения ще са токсични и детето няма да израсне в добра среда.
Но ти като си толкова загрижен можеш да оставиш потомство или поне да дариш сперма за нуждаещи се. :thumbup:
Най-трудното нещо на света е да приемеш обективно реалността!

weather_master
Мнения: 14414
Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Местоположение: Sofia/Burgas

Мнение от weather_master » чет юни 17, 2021 9:33 am

Наскоро се върнах от Италия и направо съм потресен какво е положението там, а са страна в Г7. Направо като се върнах имах чувството, че се връщам в цивилизацията. Дори не мога да повярвам че в страна в Г7, панелките в България ще ми изглеждат като луксозни сгради. Трябва да взема да напиша един пост с впечатленията си от там, но за пореден път се убеждавам, че основният проблем на България и българите е голямото мрънкане. Тук всеки мрънка за нещо. :thumbdn:

Windy
Мнения: 9890
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » чет юни 17, 2021 10:21 am

Уедъре, къде си бил в Италия?
Имайте предвид че България наистина трябва да се справи с корупцията и некомпетентността на политическата си класа, но направи ли го ще избухне в развитието си, както и имайте предвид че останалият свят, с изключение на буквално десетина държави, н е кой знае колко по-добре от България, дори в сегашното ѝ състояние.
Но ми стана интересно къде е бил Уедъра в Италия, защото аз 2019та бях и в Рим и в Сицилия и докато Рим беше приличен, то Сицилия е брутално зле и буквално видимо по-бедно място от България поне според мен.
Иначе по темата - обществото трябва да приеме хомсексуалните за нещо нормално, но не трябва никога това да става мода. Даже обратно - хомосексуалните трябва да се очаква да се държат като мъже, ако са родени мъже и като жени, ако са родени жени. Транссексуалните трябва да бъдат подлагани на психологическо и психиатрично лечение и оценка на състоянието и само след преценка на тези екипи от специалисти, тоест това ще бъдат много редки случаи, да се пристъпва към операция за смяна на пола.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 25544
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » чет юни 17, 2021 11:00 am

Това не е за тази тема, оплескахме я и нея. Нищо й няма на Италия, четири пъти вече съм ходил. Не е Германия, но няма база за сравнение с България. Много по-напред е. Но съм бил само в северна и централна Италия до Рим на юг. Южен Тирол около Болцано и Бергамо си е Германия отвсякъде, чисто, блести и богато.
Пътувах с влак от Верона до Венеция. На всеки половин час влакове, модерни, с климатици, чисто. Всички населени места по трасето благоустроени, нито една порутена постройка няма. Европа на 100%.
Влакът от Верона за Бергамо през Бреша беше по-кофти, по-стар, тоалетната счупена, не работи и мръсно. Но все пак ако нашите регионални влакове бяха поне такива, нямаше да е много срамно за нас, защото пак щяха да са по-добри.
Влакът от Верона за Рим е като немските стрели. Фреччаросса. Даже по-удобен. 250 км си ги държи с часове. За 3 часа се стига такова голямо разстояние. Апенините ги минава за половин час през тунел, толкова пари и труд са хвърлили да изълбаят тоя тунел с такава дължина. След Болоня веднага влиза в тунела и преди Флоренция излиза от него. А билетите са малко по-евтини от Германия.
Само едно място във Флоренция видях, където сградите бяха олющени и сиви и беше мръсно, в обикновен жилищен район, нетуристически, а градинката беше обрасла с бурени като при нас. :dontknow: :oops:
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Потребителски аватар
blue
Мнения: 10244
Регистриран: чет авг 27, 2009 5:59 pm
Местоположение: Бургас

Мнение от blue » пон юни 21, 2021 6:20 pm

ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук
Известната рок музикантка се оказа на прицела след неполиткоректно изказване, че не одобрява прайда
Новата жизненоважна кауза на „градската десница“, новият враг на ДБ, новият човек в черния им списък. Брандиралите профилната си снимка, както и пригласящите им, достигнаха невероятни висоти - рок легендата Милена Славова, дамата с непримирим дух, една от емблемите на „сините“ протести през 90-те, е анатемосана от розовите фашисти. Щеше да е смешно, ако не беше трагично - Милена, която и до ден днешен е асоциирана със синята идея (в най-чистата и форма), е охулена от тези, които имат наглостта да продължават да се определят за десни. Разбира се, с активната подкрепа на другите розови - лиловчета, хаджигеновчета и сие. Къш, бе!“, коментира журналистката Виктория Георгиева.
Мръсни ДъБъ либерасти! :twisted: :guns:
Единственият начин да поддържаш разговор с глупака е да го игнорираш!
Стивън Кинг

Windy
Мнения: 9890
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » вт юни 22, 2021 2:00 am

ДъБъ са комунисти меншевики, който не го е осъзнал, моля да се светне вече и да не гласува за тях!
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”