Модератор: Бял облак
Тези незнам откъде вземат данните си, но в Русе в 8:00 часа си беше слънчево тук таме с някое съвсем малко и тъкно облача.Откъде видяха тази плътна облачност???Незнам.http://bulgarian.wunderground.com/globa ... 15535.htmlsimovremeto написа:Ето друг мой любимец. РУСЕ. Виж от данните в 06 колко дават минимална 1,4. ОК. Но нека видим какво е било в 03. А минус 0,7 при моментана минус 0,5. Какво става? Кое е верно? Това го следя от доста време и съм се убедил, че за Русе, както понякога и за Силистра, минималната температура в 06 няма нищо общо с действителността. Понякога съм виждал разлика до 7,8 градуса. Това внася доста заблуди, ако не се знае. Най-добре се ориентирам по срочните наблюдения.
Ами явно ще победи варианта за невежеството, предполагам, че ръководството на НИМХ надценява възможностите на наблюдателите. Ама нормално, не знам кой би станал (и колко съвестен би бил) наблюдател, за някакви мижави 180-200 лв заплата максимум (предполагам...).simovremeto написа:Ето друг мой любимец. РУСЕ. Виж от данните в 06 колко дават минимална 1,4. ОК. Но нека видим какво е било в 03. А минус 0,7 при моментана минус 0,5. Какво става? Кое е верно? Това го следя от доста време и съм се убедил, че за Русе, както понякога и за Силистра, минималната температура в 06 няма нищо общо с действителността. Понякога съм виждал разлика до 7,8 градуса. Това внася доста заблуди, ако не се знае. Най-добре се ориентирам по срочните наблюдения.