Моят глас беше първия за лято. Колобаех се между пролет и лято, но избрах лятото заради субективни прочини. Аз никога не бих гласувал за есента или зимата. Есента за мен е сезон за носталгия по отминалото лято, тъга заради края на плажа, макар че когато имам възможност ходя до началото на ноември. За мен есента е символ на замиращия свят. Цялата природа, всичко "замира " заради преближаващата зима. Наоколо става пусто,няма ги лястовичките, дните намалят и стват все по-мрачни.
Зимата е сезон на изпитание и също не ми харесва. Не че не обичам студеното време, но като дледам животинките(напр. врабчетата) как са се свили и умират от студ, направо ми се къса сърцето. За мен зимата е един умрял сезон....
Пролетта

Това е най-хубавият сезон. Сезона на възраждащата се природа. Всички се радват на увеличаването на деня и силата на Слънцето. Във въздуха се носи миризма на цветя, птичките пеят радостно, морето започва да се стопля. Това е един хубав сезон , но лятото си е номер 1....
Лятото е сезонът на изобилие. Аз ходя и плувам всеки ден, играя "швепс" на плажа, понякога и шах, събираме се приятели и ходим на капанчета и дискотеки. Въобще животът кипи на макс. В приридата също има изобили и живот. Всички отглеждат малките си и увеличават популацията, има храна за всички и всички са щастливи по своему. Сякаш през този сезон животът надделява над смърта...
Все пак всички сезони трябва да ги има и лятото трябва да е горещо( в норма) и зимата да е студена. Искам или не всички сезони са необходими и важни...