ИСКАМ ВИЛА НА МОРЕТООООООООООООО ама откъде пари
А ако имах вила там, можеше поне домашен офис да си взимам

Модератор: Radoslav Petkov
И на Иракли има големи вълни, но се къпах 4 пъти от сутринта. Просто не влизаш много на дълбоко, до кръста. Ако прибоя е по навътре(където прави голямата вълна), може и малко по-навътре. Но е опасно трябва непрекъснато да внимаваш и вчера и онзи ден е имало проблем, едвам са ги извадили кайт сърфусти и деца Вятър духа тук но чак да вдига пясък, не но обръща чаши, бутилки . Иначе тенти и чадъри седят, за сега. Безоблачно много топло.FENIX написа: ↑нед авг 09, 2020 10:45 amПристигнах в Ахтопол. Но морето ни посрещна негостоприемно. Брутален вятър и вълни. Не става за плаж. Вятърът вее пясък и е отвратително. Такова бурно море рядко съм виждал. Разбира се флагът на Нестинарка е червен, в момента съм там. Не се допуска никой в морето, дори и в плиткото. Брутализъм. Чак към 12-ти ще кротне напълно. Ужас. Късмет.
Много селяни от шуменско ходят точно на Обзор, защото е близо до града. От Шумен има автобуси всеки уикенд за Обзор и обратно.gosho97 написа: ↑нед авг 09, 2020 9:02 pmНа централния на Обзор вече е станало мизерия, много боклуци имаше, провинциалистите идват на море за 5 дена и си оставят леша редовно и всяка година през Август става така, естествено не всички хора са такива, но има един определен тип хора, на които плажът им се струва като кофа за боклук, направо съм отвратен, в средата на Юли беше супер чисто. На южния в града беше добре, защото е слабо посещаван и е чисто поне там, поне за сега.