Модератор: Hristo Chipilski
Не знам какъв точно е подтекстът на въпроса ти, но е очевидно, че той изобщо не е казал в сериозен тон, че иска термометър, да не говорим, че не е казал нищо за това, какво ще го прави и т.н... Да кажем, че в крайна сметка приех шегите му поне като за желание да получи термометър2007най-топлавBG написа:Честито на печелившите![]()
.Не съм толкова зле,че не мога да си купя такъв термометър,така че нито съжалявам,нито претендирам.Само ми е интересно да попитам String в какво се изразява частичният комплект документи на weatherman
Насила хубост не става, както е известно...Weatherman написа:Ама аз наистина не говорих серизоно и не съм си и помислял, че ще бъда сред печелившите. Нека някой друг да получи този термометър. Например бих искал да го преотстъпя на 2007най-топлавBG.
Това не го разбрах, но карай... Нали не си забравил, че това все пак беше конкурс, макар и организиран от Дядо Коледа? И може би аз също съм влагал някакъв скрит подтекст в цялата работаGladiator написа:Като се подарява нешо,се подарява на всички по принцип...