Конкурс 'Дядо Коледа'
Модератор: Hristo Chipilski
-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
Засега обаче има доста непълноти в подадените документи във връзка с конкурса, ще трябва липсващите неща (според точки 1-3 от критериите
) да се доставят допълнително...

Последна промяна от Stringmeteo на пон дек 17, 2007 5:42 pm, променено общо 1 път.
Интересно как ще избереш избранниците.
Значи това е термометър, който си го слагаш някъде и си има преносим дисплей, който можеш д си го слага навсякъде и там ще си пише Т, така ли?Имам и друг въпрос колко пари горе-долу струва и къде се продава?и другия как ще ги пратиш?Вероятно по пощата.Иначе и аз искам.Първо от моя е почти невъзможно да определя съвсем реалната Т.Второ зимата при -5,-5гр. прозорците ьзамръзват и е невъзможно да излязаа на ерасата.Друга причина е, че зимата трябва постоянно да разтварям и вътре изтива.Иначе за мястото не мисля че е чак толкова трудно да се измисли.Как ще се предпази от валежи обаче примерно? 

-
- Site Admin
- Контакти:
Да, "майката" си я слагаш на удобно място в стаята и тя получава начесто данни за мерената от външния датчик температура.
Иначе, не знам за дъжда, но моите други подобни датчици си ги валят всякакви дъждове и май няма последствия. Те по принцип се водят почти херметични, е, аз за всеки случай им лепвам по още малко бяло тиксо по най-уязвимите цепки. Предполагам (надявам се) и този модел да е подобен квази-херметичен
. Не съм сигурен, защото досега не съм използвал активно екземпляр от точно този модел (освен една бройка в клетката ми в Търговище, която по разбираеми причини много не съм разучавал, освен за точността в началото)...

Иначе, не знам за дъжда, но моите други подобни датчици си ги валят всякакви дъждове и май няма последствия. Те по принцип се водят почти херметични, е, аз за всеки случай им лепвам по още малко бяло тиксо по най-уязвимите цепки. Предполагам (надявам се) и този модел да е подобен квази-херметичен

-
- Site Admin
- Контакти:
Ето картинка на подобен http://www.get.bg/catalog/product_info. ... s_id=16670 НО Е С ОБХВАТ ОТ -10 ДО +50
цЕНА 29ЛВ,но ако си го купиш в интернет,иначе е по-евтин 100%

-
- Site Admin
- Контакти:
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
-
- Site Admin
- Контакти:
С дебитна карта
,после ти го доставят на посочения от теб адрес в регистрацията,но за всеки случай се обаждаш и по телефона.
Другия вариЯНТ е поръчваш си го просто по интернет КАТОС Е ОБАЖДАШ ПО ТЕЛЕФОНА
,идват,доставят ти го и си плащаш на място без да ти вземат пари за доставката,плащаш само продукта,но в тези пари влиза всичко и затова по принцип в ИНТЕРНЕТ Е ПО-СКЪПО.Ако си намерил нещо добро сподели 

Другия вариЯНТ е поръчваш си го просто по интернет КАТОС Е ОБАЖДАШ ПО ТЕЛЕФОНА

-
- Site Admin
- Контакти:
Аз ще съм по-скромен за разлика от сички други и си порачвам едно цифрово апарадче,щото сам слушалу многу през годината и съм уважавъло възрасните хора
кам дядо коледа
с уважение:

кам дядо коледа
с уважение:

Последна промяна от ASENOV на нед дек 23, 2007 10:05 am, променено общо 2 пъти.