Шумотевицата около "Къщата в Барселона"

Това е мястото на теми, за които няма други подходящи раздели...

Модератори: mmirro, Weatherman

Victus
Мнения: 5013
Регистриран: нед яну 23, 2011 3:51 am
Местоположение: София, кв.Княжево (650м) / Кърджали, кв.Възрожденци(245м) / с.Тополово, община Асеновград(440м)

Мнение от Victus » нед фев 23, 2020 11:53 am

То няма лошо, че има активност в политическия форум. Само да не се окаже, че голяма част е била в защита на един престъпник.
Но испанските власти и да осъдят Борисов, някои гербери ще продължават да се хвърлят на амбразурата и да го защитават. :grin1:

Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 6745
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » нед фев 23, 2020 12:27 pm

Няма лошо да се пише в политика , но тоя и още няколко са откровенни неадекватници и спамери.Само натрапване на глупости толкова години и пикаене срещу вятъра (фактите).

Потребителски аватар
itmpm
Мнения: 3393
Регистриран: нед окт 16, 2011 5:06 pm
Местоположение: Plovdiv

Мнение от itmpm » нед фев 23, 2020 12:38 pm

Бях си обещал да не влизам и да не чета политиката на този форум, ама за такива ..... като вас не се сдържах.
Вашият лайнян принцип е: Иди доказвай, че нямаш сестра. На нивото на елена йончева и капута радев сте . Никой не може да ви обори. Спор с .... не се води. Обаче никой не осъди капута радев, че си е назначил любовницата(и това е най-малкото, коеото ще излезе, очаквам още разкрития, то за тва е и целия напън). Някои се опитаха да приравнят измислената любовница на Борисов с реалната любовница(назначена на службица) на радев. Бил махленски спор за любовници. Едното измислено, другото съвсем реално, подкрепено с СРС-та. Айде моля ви се.....
Дончо не е трол, изглежда умен и много точно ви го забива, както и 4ука, между другото. :grin1:
То и аз съм трол за вас, ама мъ боли ....

А. и още нещо, не знам защо обвързват гЕРб с Гешев, та той вкара министър в ареста. Не го знам този Гешев, малко се изхвърля и ще го видим, но това СРС(което даже не е такова) за президента той си го изкара, това няма общо с ГЕРБ, колкото и да не ви се вярва. Но капута радев ще сваля правителството. :nono:

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 50767
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » нед фев 23, 2020 1:08 pm

ОК, разбрахме, разбрахме, всичко ни е съвсем, абсолютно ясно сега, мир да има само. :worry: Но все пак, в този ред на мисли, като така и така си набрал скорост, може ли да кажеш нещо и по този скандал, който се потули напълно успешно, макар и с кански усилия, преди няколко години? :hmm: А, изззвинете, сетих се, всичко това е пълна манипулация на БСП, КГБ, ЦРУ, Путин... Брежнев... ъъъ, не, сори, този последният отдавна е на оня свят, макар че може пък да прави някакви магарии и от там, знае ли човек? :dontknow: :grin1:

4uk
Мнения: 322
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » нед фев 23, 2020 1:18 pm

Измислицата с "Барселонската къща" на Бойко е още едно потвърждение за неадекватността и безсилието на противниците му, водещи ги до истерична злоба. В резултат на това е гарантирано, че Бойко ще продължи да ги бие като "мачка у дирек"! Трябва наистина да са дебилни, за да вярват, че случка отпреди 5 години в която "2 каки" се самозаписват и после подхвърлят записите си като уж "сензация" ще отнесе главата на Бойко. Ако имаше нещо вярно в това, отдавна да са го изровили предизборно, местни, че и международни заинтересовани фактори! Ясно е, че си е чист компромат, който периодично се претопля когато Бойко стъпи на врата на някой мръсник! Ясно е и, че мръсниците действат мръсно, такова им е устройството на мозъка и дотам им е капацитета! Че и пари харчат завалиите за поръчки по испански жълто-фекални вестници! То на българските кой вярва вече!
Всеки недоказан компромат като този, всъщност доказва на избирателите какъв читав Премиер са си избрали и какви мръсници му кроят шапка. А никой народ не иска мръсници и лъжци да го управляват! После, последните се чудят защо на изборите Бойко пак спечелил, а те не могат да минат бариерата от 4%!? Още дълго ще се чудят и ще се самооправдават, как народа бил прост и как "космоса'" им пречел! Резултатите показват, кой е простия...! Ако беше един път - да речеш, че е грешка или случайност!? А то - затвърждаваща се закономерност! Ай, честито!
:grin1: :flourish:
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 6745
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » нед фев 23, 2020 1:35 pm

Ето веднага идиотите се преброиха сами , май и още един имаше сега не се сещам ника 😆

Geogri Zahariev
Мнения: 3375
Регистриран: съб яну 28, 2012 6:40 pm
Местоположение: Враца (Vratsa), ж.к. Дъбника, 340 м.н.в.

Мнение от Geogri Zahariev » нед фев 23, 2020 1:37 pm

Кое е неприемливо в случая - испанците си имат достатъчно проблеми за оправяне. Защо са тръгнали да изправят нашите кривици?
А да си изперат първо кирливите си ризи, па тогаз да ни коментират!

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 50767
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » нед фев 23, 2020 1:44 pm

Само дето "нашите" кривици в случая са и техни, тъй като предполагаемото пране на пари се е извършило на тяхна територия, капиши? :deal:

Geogri Zahariev
Мнения: 3375
Регистриран: съб яну 28, 2012 6:40 pm
Местоположение: Враца (Vratsa), ж.к. Дъбника, 340 м.н.в.

Мнение от Geogri Zahariev » нед фев 23, 2020 1:47 pm

Капя, ама ако съм се насрал, не соча с пръст този, дето се е напикал!
Капиш, разбираш?

Frape
Мнения: 6105
Регистриран: нед юли 03, 2011 8:29 pm
Местоположение: Добрич някъде из СИ-тока

Мнение от Frape » нед фев 23, 2020 2:42 pm

Дончо е един от многото тролове на Боко-тиквоча,както и още няколко малоумника след неговото мнение.
Просто не мога да разбера как може някой ревностно да защитава тази проста мутра,или е пълен малоумник,или е платен ,или и двете най-вероятно.
Поне в нашия район се отървахме от гадните Гербаджии. :D

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 50767
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » нед фев 23, 2020 3:14 pm

itmpm написа:
нед фев 23, 2020 12:38 pm
...
А. и още нещо, не знам защо обвързват гЕРб с Гешев, та той вкара министър в ареста. Не го знам този Гешев, малко се изхвърля и ще го видим, но това СРС(което даже не е такова) за президента той си го изкара, това няма общо с ГЕРБ, колкото и да не ви се вярва. ...
О, много се радвам на макар и само капката здрав разум в това ти мнение за Гешев ;) . Само да уточня, че опандизването на въпросния министър беше твърде лесно, активно, пиар мероприятие за "безпристрастния" Гешев, все пак не става дума точно за министър на ГЕРБ, нЪл' тъй? ;) Не знам дали си даваш сметка обаче, че на кой да е наистина безпристрастен главен прокурор поначало основните обекти трябва да са директно свързани с моментната власт, нЪл' сЪ сещаш, трудно е да бъркаш с две ръце във всичките оромни резервоари с мед, които се разпределят от правителството и да не се изкушиш да оближеш поне няколко пръста ;) . Та в този ред на мисли, чакаме да видим дали Гешев е наистина безпристрастен и независим, което ще е много, много лоша новина за ГЕРБ ;) , или е просто поредният поръчков крепител на Статуквото, което... няма да е никаква новина, разбира се, но със сигурност ще предизвика абсолютно безсмислено, безпринципно и зле оправдано (за/само)доволство у такива като теб ;) ...

И също така, и силата, и слабостта на Гешев се коренят в неговата безконтролност и неуправляемост (основно на теория обаче ;) ), все пак над него чисто законово е само господ и когато се предполага, че за правилността на всичките си действия той трябва да се допитва единствено и само до господ... сещаш се какво ще стане и при най-малкото съмнение около неговите действия ;) ... Това няма да е изненада и новина за почти никого де, както вече отбелязах, освен за някои лапнимухчовци, които обичат да се хващат като удавник за сламка за всеки елементарен пиар във вид на приказки за деца ;) ...

skior7
Мнения: 1068
Регистриран: пет дек 03, 2010 2:43 pm
Местоположение: Сандански/Германия, Хайделберг

Мнение от skior7 » нед фев 23, 2020 3:21 pm

В правовите държави,Испания,Германия..,прокуратура е независима институция и при най - малки съмнения или информация за пране на пари и корупция, се самосезира. Но в Тиквенландия и Праселандия служи само и единствено за разправа на властта,голямата Тиква и Прасето с политически и икономически противници. Разследванията и делата след това се точат с години и завършват в Европейските съдилища със финансови последици за Държавата в която напоследък само тикви растат. А тиквите са любима храна на Прасето.

Потребителски аватар
itmpm
Мнения: 3393
Регистриран: нед окт 16, 2011 5:06 pm
Местоположение: Plovdiv

Мнение от itmpm » нед фев 23, 2020 4:46 pm

Идиотите са много, ама ГЕРБ пак първа. :laughm: Пишете си, не ми пречите. На никой няма да отговарям, всеки си има акъл(по-скоро няма) в глъвътъ. :laughm: Както каза ДОнчо, ингорирай идиота. :lol:

Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 6745
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » нед фев 23, 2020 9:15 pm

Дайте си фейсбуците - ти , дончо и другия интелектуалец "чук" да ви видим какво представлявате тролчета смешни.Тука почти всички се познаваме доло горе.Кой какъв е и с какво се занимава.Анонимни чикийки тръгнали тиквоча да ми хвалят 5 години нон стоп.Стринг , Стринг колко си толерантен..... нереално е 😃

4uk
Мнения: 322
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » нед фев 23, 2020 10:49 pm

SKYLINE написа:
нед фев 23, 2020 9:15 pm
Дайте си фейсбуците - ти , дончо и другия интелектуалец "чук" да ви видим какво представлявате тролчета смешни.Тука почти всички се познаваме доло горе.Кой какъв е и с какво се занимава.Анонимни чикийки тръгнали тиквоча да ми хвалят 5 години нон стоп.Стринг , Стринг колко си толерантен..... нереално е 😃
Но няма проблем постоянно да се пускат статии в които да се плюе "тиквоча", най-често без доказателствен материал! Като барселонската къща!? Нали?? Ей така, да осмислим безсмисления труд на живеещите чрез омраза!?
Проблем било, някой да констатира, че това са fake news!? Е аз констатирам! А ако не са fake news, значи страшно съм се изложил и всички в момента падат от смях,... а утре на изборите Бойко ще спечели 2%, защото статиите за него са верни? Дали?? Явно не са....и предишните не са били, след като 10 год. е първа политическа сила! На следващите избори пак ще е - поради особени дефицити в опозиционния матрял. Опозиционният матрял е убеден е, че няма дефицити и владее "истината" от последна инстанция... и никой няма дори право да изказва другата истина. Иначее.. големи сръдни! Изобщо не могат да си представят, че има и други гледни точки - камо ли да се окажат верни, камо ли да са мнозинство. Трябва да си много изгладен тоталитарен мозък за да разсъждаваш така!? Опозиция - мечта! Неспасяема!
Направо се "плаша" от мишкиния рев, който се чува от мишата дупка в която Бойко ви е заврял. :grin1:
Същото каквото казал един мъж изпод масата към жена си - "Няма пък да изляза, да разбереш кой командва в тази къща!". Ай, честито на "мъжкарите"!
Колкото до фейсбук - нямам почти никаква активност там. Това е занимание за хора, които искат запълнят дефицитите си от реалния живот в едно друго, фалшиво измерение. За фалшивите хора това е важното измерение, защото в другото са нещастници. :flourish: :buble:
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

Отговори

Върни се в “Разни (крими, аварии, авто-мото, голотийки, хумор...)”