Ей сега ще дам снимки!
Модератори: Radoslav Petkov, ASENOV
Магнолиите няма проблем да ги забучиш няма да замръзнат! "Стелатата издържа по книга до -30°C, а другата която имам "Сюзън" и дават -23, но и сега няма повреди при около -25°C тази зима!Магнолиите ухаят много хубаво наистина! Юката и на мен много ми харесва и се надявам да стане 2 метра поне сега е 1 метър! Такива Юки няма в РазградВОЙВОДАТА написа:Maniac, много хубава стеблена юка имаш!Моята направо е нищо...![]()
Магнолиите ти са страхотни!Днес имах възможността да помириша тези цветове-бели и лилави!Страхотни са , аи много красиво дръвче е магнолията!Дали мога на завет да бучна една?
За фотинията незнам дали има смисъл,да съдя, незнам цъфти ли?
Аз имам ето такава хвойна http://www.magnoliabt.hu/Album0130/Feny ... 0ARROW.jpgpaceko написа:Juniperus virginiana-Виргинска хвойна
Абе малко е чужда на нашата действителност...ама нали е от Америка,не от Средиземноморието...айде компромис
Тези 500-600 дръвчета,за които писах са по дворовете по селата в югозападна БългарияFENIX написа:Днес говорих пак с моят познат, земеделец! Каза, че кайсиите тази година са закъснели с цъфтежа си, което най-вероятно ще ги спаси и най-сетне ще има плод, по всяка вероятност! Сега са цъфнали хубаво! Казах му че най-вероятно се подлъгват и тръгват по-рано и после затова замръзват(както се каза тук от по-трезво мислещи) и той се съгласи напълно с това!
Иначе чакаме испанците да сеят плантациите, чакаме и джунглите, идеално ще се съчетаят и с проекта"Бяло море до Дунава", направо са два взаимосвързани проекта, бих казал! Това са два толкова "реалистични" проекта!Междувременно докато ги чакам продължавам да се взирам в полетата и дворовете с огромно желание да видя "стотиците" маслини посадени в района и все неуспешно за сега!