ОБРАЗОВАНИЕ (около метеорология/климатология)
Модератор: Бял облак
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Браво, Ицо. Радвам се за тебе. Съвсем отговорно мога да заявя, че ти си най-добрия тук във форума. Определено това е много важна и много голяма крачка в твоята кариера.
Но също така искам да те посъветвам да се пазиш от "прегаряне". Човешкият мозък има предел и износване. Сега няма да ме разбереш, но знай, че навсякъде ще те хвалят и ще те ценят докато знаят, че могат да те използват,а след това те захвърлят. Виждал съм го с очите си. Затова моят съвет към теб е, след като хвана влака, давай с постоянни умерени темпове нагоре, без препряност и бързане. Гилдията от професори, асистенти, доценти, доктори... е много трудно пробиваема.
Но също така искам да те посъветвам да се пазиш от "прегаряне". Човешкият мозък има предел и износване. Сега няма да ме разбереш, но знай, че навсякъде ще те хвалят и ще те ценят докато знаят, че могат да те използват,а след това те захвърлят. Виждал съм го с очите си. Затова моят съвет към теб е, след като хвана влака, давай с постоянни умерени темпове нагоре, без препряност и бързане. Гилдията от професори, асистенти, доценти, доктори... е много трудно пробиваема.
Ха, сега виждам това!
Не съм се съмнявал в успеха на Ицо! Той е един от малкото хора, не само тук, но и изобщо, който има куража да върви по пътя по който иска и го постига сам!

There is not such thing like "enough snow"
http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА
Не е точно по темата, но на 23 април започвам обучение в университета в Оснабрюк по специалност Геоинформатика. Приет съм.
Това не е за бакалавър или магистър, просто е обучение в рамките на Weiterbildung. Право на него имат само завършили географи бакалаври или магистри. Продължава 7.5 месеца и приключва на 4 декември, при успешно завършване получаваш диплом Akademischer Geoinformatiker. Това е нещо без което съвременният географ не бива да минава. 

Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
- Hristo Chipilski
- Регистриран: чет яну 04, 2007 12:29 am
Браво, Макс. Пожелавам успехи в следването. Иначе още веднъж благодаря за подкрепа по отношение на моя прием. Специални благодарности за Киро, много добри съвети ми дава, които ще използвам. Вчера пристигна и последния отговор, че съм приет и в Единбург със специалност геофизика и метеорология. Така вече имам положителни отговори от всичките пет университета и до май месец трябва да избера къде искам да уча.
-
-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
-
-
Такаааа. Може би съм пропуснал да спомена, но миналият семестър ме скъсаха по един предмет. Много гадна статистика. Попринцип поправките са септември, но аз се договорих да я направя през тази сесия. Разбира се отидох при доста по-разбран преподавател, защото миналия пак щеше да ме скъса. За тази сесия имах 3 изпита и поправката от миналия семестър. Тази сесия поставих рекорд по мързел. Просто нямаше такъв мързел и нежелание да чета. И все пак вече всичко е в историята. Днес взех последния си изпит от бакалавърската програма и вече съм семестриално завършил. Остана ми само дипломната, която както може да се досетите още не съм я започнал.
Имам 16 дни на разположение. Направо мисията невъзможна: http://www.youtube.com/watch?v=J4KPa7Au1qg

-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
-