ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
А ти - твърде ниско ниво.

Ето още едно, този път радио-участие на Ренета Инджова - тя също говори доста верни и смислени неща като цяло, но почти никога не ми е достатъчно убедителна

Ренета Инджова: "ГЕРБ се сриват като срутищата"
Jan 18, 2021
Доверието в #ГЕРБ срива като срутищата в страната." Това каза бившият премиер #Ренета Инджова пред #Йовка Йовчева н „Реактивно” на Дарик радио.
Управляващите демонстративно, нагло и безпардонно казаха, че няма да се съобразят с препоръките, направени от президента. Те искат парите на българите, които работят в чужбина, а вотът им – не.
Плашейки с пандемията, управляващите манипулират гражданите да изпълняват това, което е угодно на властта.
- Leberkez
- Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
- Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.
Нивото ми няма как да е по-ниско от твоето, политическа бояджийке!
Ренета се пъна, пъна, пъна и нищо ново не каза. Поне не и нещо, което аз да не знам. Може би наистина ѝ е малко водката.
Давай, Стринжи, пусни още пет линка от БНР и после опявай как са овладяни медиите.

Ренета се пъна, пъна, пъна и нищо ново не каза. Поне не и нещо, което аз да не знам. Може би наистина ѝ е малко водката.
Давай, Стринжи, пусни още пет линка от БНР и после опявай как са овладяни медиите.

Masturba tu mente y eyacularás ideas!
-
- Site Admin
- Контакти:
Преди малко се замислих пак над въпроса, за кои хора основен критерий при избора на дадена партия е силата ("победителите" или хайде, поне вторите на следващите избори
), без решаващо значение на идеологията, която се изповядва реално (чрез действията, а не на голи думи), за морал и други абстракции не ми се говори... Да, така е за СЛАБАЦИТЕ, разбира се, за хората без самостоятелно мислене и увереност в собствените способности, те винаги гледат да се присламчат към някой "силен", с чиито "победи" (без значение какви точно) да се идентифицират и също да се чувстват силни и че нещо зависи от тях.
Е, за мен пък основният критерий е смислеността, ако ще и нейният носител да са "един файтон хора". Е, какво да правя, като тези, които съм припознал (към момента
), сами "не могат да направят нищо", налага се да им търся поне малко доближаващи се към тях по смисленост приятели
...

-
- Site Admin
- Контакти:
Цветан Цветанов: Листите на ГЕРБ за предстоящите избори ще се редят от Владислав Горанов, но последната дума ще има Бойко Борисов
Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ в „120 минути“ пред Мария Цънцарова
24 януари 2021
Политикът беше категоричен, че между лидерите на двете партии има скрити договорки. Призна, че се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски, но само при изпълнение на служебните си задължения и отрече да е присъствал на негов рожден ден.
Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ в „120 минути“ пред Мария Цънцарова
24 януари 2021
Политикът беше категоричен, че между лидерите на двете партии има скрити договорки. Призна, че се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски, но само при изпълнение на служебните си задължения и отрече да е присъствал на негов рожден ден.
- Leberkez
- Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.
Парадът на фалшивите герои-бъдеще от миналото

Какво има зад гърба си баш десният опозиционер Христо Иванов ? Две години трудов стаж като министър. Толкова. През другото време на издръжка на чуждестранни фондации, а сега се препитава от пари на симпатизанти. Той будка за вестници не е управлявал, те министър го направиха.
Ако го срещнеш на улицата и го поздравиш, той ще ти каже: Гешев и съдебна реформа. Като часовник с кукувичка. Едно и също. Какво имат зад гърба си Настимир, Делчев, Бaбикян и Хаджигенов ? Нищо. Първите двама бяха депутати в предишния парламент. Някой запомни ли ги с нещо ?

-
- Site Admin
- Контакти:

- Leberkez
Агент Сашо, вместо да си каканиже заучените опорки за опорочените избори, да вземе да каже на женерал Танас да спре да ходи по телевизиите, че с всяко негово появяване социологията им спихва с по 1%.
Иначе тези опозиционери са уникални кретени, без изключение. Че са предварително напазарувани и с раздадени роли, това всеки средноинтелигентен може да се сети и сам, но относно идващия вот, те хем призовават хората за масово гласуване, за да се катурне порочния модел, хем нон-стоп реват предварително, напоително, ежедневно как изборите щели да бъдат опорочени. Пита се в задачата: как, аджеба, неспособното да мисли рационално стадо да се вдигне да иде масово до урните, когато всеки ден се реве как всичко щяло да бъде нагласено и опорочено? Наистина ли не си дават сметка колко им е демотивираща риториката и как сами си вкарват автогол така?
Well...както и друг път съм казвал - с подобно качество на опозицията, разтривачът на ушните миди на бай Тошо ще продължи да бъде фактор поне още две петилетки.

Иначе тези опозиционери са уникални кретени, без изключение. Че са предварително напазарувани и с раздадени роли, това всеки средноинтелигентен може да се сети и сам, но относно идващия вот, те хем призовават хората за масово гласуване, за да се катурне порочния модел, хем нон-стоп реват предварително, напоително, ежедневно как изборите щели да бъдат опорочени. Пита се в задачата: как, аджеба, неспособното да мисли рационално стадо да се вдигне да иде масово до урните, когато всеки ден се реве как всичко щяло да бъде нагласено и опорочено? Наистина ли не си дават сметка колко им е демотивираща риториката и как сами си вкарват автогол така?
Well...както и друг път съм казвал - с подобно качество на опозицията, разтривачът на ушните миди на бай Тошо ще продължи да бъде фактор поне още две петилетки.

Манипулирани и организирани от Бойковата избирателна система дрън-дрън. То бива тъпоглаво упорито пищене на едни и същи тъпотии ама вие сте бетер кретени. Бойко от 11-12 избора досега е организирал 1 или 2. Би трябвало да съм доволен щото с това тъпо плюене сами си намалявате процента ама все пак е досадно.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.
- Leberkez
Аз се сещам сега за само един значим вот - този за президент, който спечели хвърчилко. Защо никой не пищеше тогава, пък и сега, как е бил опорочен? И като им го кажеш това на смартбютитата, веднага почват да зеят за административен вот, за циганските гласове и за наплашването на хората да не си загубпт работата. И преди съм питал Стринг да обясни, бидейки служител в държ.администрация, кой, как и кога е отишъл при него да го натиска да гласува в правилната посока. Отговор не помня да получих.

-
- Site Admin
- Контакти:
„Изправи се.БГ“ и „Демократична България“ обжалват решение на ЦИК за коалициите на парламентарния вот
29.01.21 в 11:00 | обновено на 29.01.21 в 12:00
Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и партньорите й в предизборната мрежа обжалват решението на Централната избирателна комисия от 27 януари, с което, според тях, се пречи на явяването на изборите на формации като „Изправи се.БГ“, „Демократична България“, „Отровното трио“ и др., защото не са партии. Според решението коалициите, които ще се явят на изборите, трябва да носят задължително името на едната от партиите в коалицията.
Какви са тези поредни простотии на управляващите и приятелите им от "опозицията"?!
29.01.21 в 11:00 | обновено на 29.01.21 в 12:00
Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и партньорите й в предизборната мрежа обжалват решението на Централната избирателна комисия от 27 януари, с което, според тях, се пречи на явяването на изборите на формации като „Изправи се.БГ“, „Демократична България“, „Отровното трио“ и др., защото не са партии. Според решението коалициите, които ще се явят на изборите, трябва да носят задължително името на едната от партиите в коалицията.
Какви са тези поредни простотии на управляващите и приятелите им от "опозицията"?!

Никога няма и да получиш отговор, защото такова явление не съществува. Това са любимите опорки на нереализирани политици, на недоклатени лелки и прочие измет. На крива ракета, космоса и пречи

С добра дума и пистолет в ръка човек може да постигне далеч повече, отколкото само с добра дума 

-
- Site Admin
- Контакти:
А, разбирам, че ЦИК още вчера (вече завчера) се е събрала по спешност посред нощите и си е измела надлежно натворените само малко по-рано ла*на
...
ЦИК отмени спорната част за коалициите на парламентарния вот
29.01.21 в 21:01

ЦИК отмени спорната част за коалициите на парламентарния вот
29.01.21 в 21:01
Премахнато е изискването името на коалицията да съдържа само названията на една или няколко от партиите в нейния състав.
Това е станало на извънредно заседание на ЦИК тази вечер, съобщиха от "Демократична България", които атакуваха спорния текст. Жалба беше подадена и от името на гражданската платформа "Изправи се. бг".