Страница 1 от 25

Скандалите около Президента

Публикувано: чет юни 25, 2020 10:26 am
от 4uk
Интересно е, че много коментатори с готовност коментират очевидно изфабрикувани компромати за Борисов и правителството, но упорито игнорират "потенциално" незаконни действия около Президента и "кабинета" му.
Справедливостта и закона изискват да им оттдадем нужното внимание и коментари. Да започнем отнякъде!
Според мен Президента трябва, но няма да подаде оставка защото няма да му разрешат. Много е спорно дали той е шеф на "съветниците" си или те са му шефове, които колективно са решили, че един глупават хвърчилатор може да бъде идеален параван, зад който те да си редят далаверите. Нищо чудно и Деса да участва в заговора за измама на българския народ!? Кой и кога иначе щеше да я вози с държавен ескорт да мери парцалки по бутиците. Нали знаете как една порочна и меркантилна жена може да изпие и малкото мозък у един първичен мъж, после да го разведе и накрая да му напълни главата със всякакви небивалици, че е втория Наполеон. Горкият, вероятно е жертва на организирана престъпна група - просто им е пасвал на калкулирания профил, на какво би клъвнал българския избирател на едни президентски избори. Схемаджиите успяха да ни пробутат "господин никой" и от тогава кешират дивиденти.
Другата причина да не подаде оставка е, че комунист никога не подава оставка, каквито и купчини лай.а да е натворил! Дето се вика - да сте мислили като сте гласували за мен, а и шефовете не разрешават да си ходя.Имам още поръчки да изпълнявам!
Линкове към статии могат да се пуснат много, но интересното е, че никоя от тях не успява да внуши чистота и адекватност на главния герой. :grin1:

Публикувано: чет юни 25, 2020 12:03 pm
от weather_master
Този президент много бледнее по достойнство спрямо Плевнелиев. Просто става смешен как от месеци само тръби за върховенство на закона, за по-ефективни мерки и противодействие срещу корупцията и търговията с влияние и сега като уличиха собственият му кабинет, започна да тръби как не трябва да се огласяват такива данни и как трябва да се фокусират на истинската корупция. :lol: Направо става смешен.

Публикувано: чет юни 25, 2020 12:19 pm
от gero
Има един стар български филм, казва се "Двойникът" с Тодор Колев в главната роля. Там той играеше две роли едновременно на двама братовчеди, които си приличаха визуално, единия от тях беше доцент а другия прост магазинер. Доцента пишеше дисертация и помоли братовчед си да го замества в Научния институт където работи, за да може на спокойствие да си напише научния труд. Та когато магазинера се озова на едно научно съвещание и му поискаха конкретно мнение по даден казус той не знаеше какво да отговори и случайно видя един социалистически лозунг на стената , където пишеше " Да повишим рязко качеството на родната наука". Изрецитира го и всички го аплодираха бурно. Та така и с нашия президент, освен лозунги заучени фрази и клишета досега свястна мисъл от него не съм чул.

Публикувано: чет юни 25, 2020 12:48 pm
от Stringmeteo
Изключително безсмислена тема (даже и да се абстрахирам от репутацията на автора ѝ :) ), но нищо, нека да поживурка, поне известно време...

Публикувано: чет юни 25, 2020 1:26 pm
от Leberkez
Ама разбира се, че е безсмислена, как иначе.
Е, виж, ако някой беше отворил специализирана такава, със заглавие от рода на "компроматите срещу премиера", до сега щеше да си напействал поне две страници линкове с мнения и анализи на бивши ПГУ-ДС боклуци. :grin1:

Публикувано: чет юни 25, 2020 2:08 pm
от weather_master
Мда, админа в последно време много се политизира и много се излага. Уж е интелигентен човек, ама на моменти ми се струва, че не мисли изобщо. Нямам друго обяснение за гласуването му за Мая Манолова и за негативизма му срещу прокуратурата, която дори и поръчки да прави е най-активна и вършеща полезна работа от поне от 1945 година насам. Представете си - това са 75 години.

Публикувано: чет юни 25, 2020 5:51 pm
от 4uk
Ама как ще е безсмислена темата - тя тепърва ще става No.1, защото е подплътена с реални случки. Интересът на прокуратурата към "сговорната дружина"(ОПГ) не е изсмукан от пръстите, а е по конкретни членове и алинеи от наказателния кодекс.
полуЧовекът, но цял Комунист, който декламира лозунги и клишета от сорта - "да осветим корупцията", "да си покажем SMS-те с олигарсите" трябва да дава пример и да освети първо около себе си. Нямал обаче това впредвид - само другите трябвало да се осветяват, а SMS-ите от хора от кабинета му към/от богати бизнесмени, били злонамерено оповестени. Е, ако те не съдържат намеци за корупция(или явни) и търговия с влияние от какво се притеснява? Нали искаше осветяване!?
Както бил казал Чърчил:
"Комунистите винаги обвиняват жертвите си в престъпленията, които самите те извършват срещу тях!"
“Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.”
“Ленин беше изпратен в Русия от германците по същия начин, по който можеш да изпратиш стъкленица с култура от тиф или холера, за да бъде изсипана във водохранилището на голям град и това проработи с удивителна точност.” - за нашите комунисти Ленин е по-важния учител на Г.Димитров, комуто все още поднасят цветя.
“Ето една държава, чиито поданици са толкова щастливи, че се налага да им забраняват да напускат границите й под страх от най-сурови наказания; чиито дипломати и агенти, когато отиват на чуждестранни мисии, често трябва да оставят съпругите и децата си у дома, за да се осигури евентуалното им завръщане.” - за Русия продължи 75 год., за късмет при нас..... сааааамо 45.
Та какво исках да кажа: Нищо което ни е пробутано от тази пасмина не може да читаво и не носи добро, независимо с какви целофани и лозунги е опаковано. Който народ не се учи от историята си е обречен му се повтори,... а именно тиранията на низшите и злобни духом. Прекрасен емблематичен екземпляр си имаме от породата в момента, като въшкa на челото на държавата.
Доста епитети използвах, ама като се замислих, Бойко го замерят със 100 пъти повече и е разрешено и не ги трият. Да видим за други дали е забранено да се пише!? За да знаем, че комунистите наистина са зад ъгъла!

Публикувано: пет юни 26, 2020 9:52 am
от Weatherman
Охо, Стринг, вече открито показва пристрастията си и към Радев. Мале, мале, няма дъно. :laughm:

Публикувано: пет юни 26, 2020 8:26 pm
от 4uk
Е, те някои затова толкова "страстно" превантивно протестираха срещу Гешев - защото си знаеха че ще награби боклуците из държавата наред. Излиза, че въпросните имат явни и прикрити пристрастия към хора, които влизат в категорията - боклук!? Опитвам се да открия какви са им разликите от БСП - освен абревиатурите друго съществено не откривам. Едни същи приятели, едни и същи врагове... едни и същи кандидат-кметове!

Публикувано: нед юни 28, 2020 7:27 am
от weather_master
Да и аз не знам защо толкова активно протестираха срещу Гешев като човекът се оказа много съвестен. Нищо общо със Цацаров, а от медиите ми се наложи усещането, че ще е по-зле.

Публикувано: нед юни 28, 2020 7:55 am
от Geogri Zahariev
Само дето не гложди онова вътрешно усещане, че се прави, че сега ужким лови лошите и мисли за добруването на народа.

Публикувано: вт юни 30, 2020 6:06 pm
от 4uk
Човек не може да уволни шефа си, нали така!? Изглежда това е причината и Фатмакът да не може да уволни съветника си по корупция. Явно съветникът е част от номиниралата го клика и държи кучето си Румен на къс повод и му дава заповеди - "лай, не лай, лягай долу, бегом до другото кафяво-миризливо и обратно при мен". Няма пробив казармената подготовка на човека - 30 години са го дресирали в подчинение и изпълнение на заповеди, не случайно са го избрали! Свинозурлестата, уж подчинена(?) още в началото го предупреди - "всяко отклонение от партийната линия ще бъде накзано". Нямаше нужда от предупреждения - от него блика повече партийна страст от цялото партийно ръководство на БСП накуп. Прецедент обединител на нацията, та дрънка,... на куха манерка! :palm1:

Публикувано: пет юли 03, 2020 11:39 pm
от 4uk
Ето един много точен анализ на политическите скандали напоследък! Не текста, видеото! :thumbup:
https://www.dnes.bg/politika/2020/07/03 ... hva.455476

Публикувано: чет юли 09, 2020 1:28 pm
от Stringmeteo
Проф. Радулов: Акцията в президентството цели компрометиране на Румен Радев
Управляващите се страхуват от служебно правителство на президента, смята той
09.07.20 в 13:11
"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще от акцията на прокуратурата в президентството". Това каза пред БНР експертът по сигурност проф. Николай Радулов. Според него това, което се случва днес, има две цели - едната е да се затъмни скандалът с "Росенец", другата е - да бъде компрометиран всячески президентът Румен Радев
По думите му управляващите вече очакват да паднат от власт заради "многото безумни издънки" и се страхуват от служебно правителство, което президентът трябва да назначи.

В предаването "12+3" експертът коментира, че е озадачен от това как е възможно да се осъществява търговия с влияние от хора, които не са в изпълнителната власт:

"Това, че някой е препоръчал някого за назначаване някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с влияние? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха представени от прокуратурата не показаха никаква търговия с влияние".

Прокуратурата прилича на Шесто управление на Държавна сигурност, коментира още проф. Радулов:

"Действията ѝ са избирателни и определено са политически".

Публикувано: чет юли 09, 2020 3:42 pm
от 4uk
Че има Орг.Пр.Гр. в Резидентството вече е ясно! Въпроса е дали сам Резидента си я е сформирал.. или ОПГ-го се е самоорганизирало да предложи надуваема кухла за Резидент, зад чийто гръб да си редят алъш-вериша, който с каквото може - назначения в съдебната система, решаване на съдебни дела, назначаване на посланници, продаване на държавни тайни и кой знае какво. Нямали били правомощия съветниците - формално не, но реално да, злоупотребявайки с авторитета на президентската Институция. Айде иначе някой да ми обясни, защо един мултимилионер ще си чати с един резиденски чиновник за услуги, които уж последния не може да му осигури, пък накрая му ги осигурил. Включително съдебно решение 1 седмица преди да е подписано от съдиите и публикувано. Видно е че милионера изобщо не е глупав и не се е объркал кой може да му свърши работа. Тези хора не се занимават с безрезултатни глупости, иначе нямаше да е милионер.
Вентилът на Резидентската кукла е изпуснат и тя свисти истерично пред микрофона и се се сбръчква да пред очите на излъганата наскоро публика! Never more!