Актуални политически събития у нас (разни) - 2007-2012
„Вашингтон Таймс”: ЕС замрази средства за България заради корупция
http://focus-news.net/?id=n1006221
http://focus-news.net/?id=n1006221
- Weatherman
- Регистриран: вт дек 12, 2006 1:20 pm
Е, точно тези от Атака не ми се иска да са представители на народа... Това са изключително диви селяни, от които ми се повръща. Лошото е, че в България има доста хора, които много лесно се поддават на манипулация (като тези) и затова тези олигофрени от Атака получават повече гласове, отколкото би трябвало. Такива партии не би трябвало да има в парламента.
По принцип използвам доста по-силни думи срещу "атакистите", но сега се въздържам, защото след това някой пак щеше да ми държи лекция за образоваността на електората им, но всъщност повечето хора сред него са доста... оффф, не искам да кажа "прости", но някой може ли да ми каже някоя по-лека дума от тази ?!
По принцип използвам доста по-силни думи срещу "атакистите", но сега се въздържам, защото след това някой пак щеше да ми държи лекция за образоваността на електората им, но всъщност повечето хора сред него са доста... оффф, не искам да кажа "прости", но някой може ли да ми каже някоя по-лека дума от тази ?!
- Weatherman
Не, по-добър коалиционен партньор на ГЕРБ е СДС или някоя друга дясна партия, както Б. Борисов е споменавал. А и кой е казал, че искам на всяка цена ГЕРБ да спечели ? Просто бих искал да спечели някоя дясна партия, каквато е и ГЕРБ. Те в момента са дясната партия с най-голям електорат, така че...Gladiator написа:E,добре кой предлагаш да се коалира с Герб.Бойко Борисов предпочита да работи с Атака
- Weatherman
Не прости, не ядосани, а просто хора с много тежки душевни проблеми.Мракогор написа:Не прости, думичката е ядосани. Добре че ги има Атака, въпреки че и аз лично имам резерви към тях, но все пак им се кефя в момента и като нищо ще гласувам за тях.

Мракогор, много ме разочароваш и май ще си променя мнението за теб. ВМРО беше 387532845284328 пъти по-добър избор. Жалко, че и ти се хващаш на въдицата на тези олигофрени.

-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
- Weatherman