Страшно е!

Модератор: mmirro
Само че у нас на тези днес едва ли са им сложили от ваксината.
Ами не се понасят самите теLeberkez написа: ↑нед дек 27, 2020 6:59 pmУмнокрасавците за пореден път се чудят за какво да се заядат и да пръскат хейт.
Един път бяха против мерките, след това бяха против разхлабването им, после против повторното им затягане, след това бяха против ваксините, накрая реват, че били малко и в какъв бус били транспортирани. Няма угодия...направо се чудя как сами се понасяте.![]()
В листовката на ваксината пише да се внимава точно с рак и хора прекарали го. Майка ми е на 79 г. прекарала рак на гърдата в начална фаза и куп придружаващи заболявания и е задължително да се ваксинира, но със сигурност не искам да е с тази ваксина. Ще изчакаме да видим другите и какво ще пише в листовките им. За хора в нейното положение всяко нововъзникнало заболяване е животозастрашаващо и то силно. И ако има качествена ваксина и добре тествана и проверена е задължително да се ваксинира, но никакъв случай на всяка цена и с първата внесена ваксина, колкото и да ми ги хвалят с репортажи в новините, защото съществува сериозен риск, а това се спестява от журналистите. Това ми омръзна вече да го пиша тук и там.Stringmeteo написа: ↑нед дек 27, 2020 7:31 pmИмам един полулаишки (и може би полуриторичен?![]()
) въпрос. Тази технология на ваксини (на база иРНК) че е нова - нова е. Май е на под 10 години. Но досега правена ли е такава ваксина за нещо реално, освен че са правени някакви тестове (или само изследвания засега?) на подобни ваксини срещу някои видове рак?
![]()
"Никой няма в момента повече от 8 месеца информация, но се надяваме минимумът да е една година. Една ваксина за грип задължително се прави всяка година, няма повече имунитет от един грипен сезон. Ако видим, че имунитетът намалява, може би догодина ще трябва да си направим отново такава ваксина". Това заяви директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов в студиото на „Здравей, България".
...
"Ще видите, че с ваксината ще стане като със санирането.
В началото плашеха хората, че ще им се вдигнат данъците, някой ще им купи жилищата, ще им ги продаде. Като видяха хората колко е хубаво, сега кметове само за това питат - кога ще продължи санирането. Същото е и с ваксината. Идва все повече информация, все повече ще се обяснява на хората, ще дойдат различни ваксини.
В началото всеки се пита нужно ли е, или не, но сега като видят знаковите доктори, които си поставят ваксината и процентът ще го достигнем. Даже с Мангъров говорих и той ще се ваксинира, ако не се е ваксинирал. И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% "за" ваксиниране", заяви премиерът Борисов.
...