Знаем, знаем, стига се напиня. По протестърска дейност си абсолютен шампион тук, никой не може да ти застраши трона.Stringmeteo написа: ↑вт дек 15, 2020 8:01 pm
Не знам какъв е бил "Гошо Тъпото" преди, но аз вече имам много преки впечатления от него на живо от протестите, за разлика от теб![]()

Ами освен да му се поклоня, че на дърти години, при това за толкова малко време, е направил такъв рязък завой в правилната посока. От провинциален, крадлив гербаджия до символа на борбата за справедливост. Интересно обаче как ли биха възприели хората подобен индивид или някой като него за потенциален управляващ и взимащ тежки решения?! Представям си само как някой, дето му е трепнала ръчичката за некви къси пари от партийната каса, какво ли би правил ако му е поверена цялата държава, но хубавото е, че никога няма да получим реален отговор на този въпрос.Stringmeteo написа: ↑вт дек 15, 2020 8:01 pmЗнам какво представлява той СЕГА и за какво се бори. Едва ли си способен да се опиташ да схванеш разликата, но няма значение.

За теб съдбата вече е резервирала мощен, пролетен шамар, когато се преброят бюлетините.Stringmeteo написа: ↑вт дек 15, 2020 8:01 pmочевидно за всички трезвомислещи - тотално провалената идея "ГЕРБ". Но нищо, когато някой не иска сам да се освести и да излезе сам, с лично решение, от зомбажа си, съдбата пак му осигурява това, но със силен шамар. Рано или късно, от настоящата перспектива обаче вече няма как това да бъде особено късно. Сори.

Можеш от сега да се готвиш за новия 4-годишен "мандат" на политическите хемороиди, с които ще се будиш всяка сутрин от месец април насетне.

P.S Смятай за какво ниво на алтернативност говорим у нас, щом една тотално провалена идея като ГЕРБ (казвам го без грам ирония), още продължава да бъде първа политическа сила и не само това, ами т.нар най-силни "алтернативи" така и не могат да вземат доверието на болшинството от народа. Явно извън столицата наистина липсват такива умно-красиви апостоли като теб, които да просвещават и отварят очите на невежия електорат.