Траекторията на циклона е идеална. Осигури продължителни валежи и чисто северен поток, през Дания максимално през суша без да минава много над морета. В близките до Балтийско море райони остана затоплено поради морския поток и там няма сняг, вали дъжд. До моя район и до Хамбург това влияние не стига, защото сме в северен поток.
Циклонът е стациониращ и почти не мени позицията си. Ето къде беше вчера на обяд, когато при мен трупаше вече, макар и трудно
Днес на обяд
Утре на обяд
Събота
Евро 4 ето какво дава за утре и за събота при мен, температурата продължава да се запазва твърдо на нулата. За днес той беше един от малкото модели, който даваше 0 градуса и позна. Другите даваха +1 и +2 даже, но нищо подобно не се случи.
От север се активизира нова валежна зона и ще бъде от сняг при мен. От 30-40 км северно ще си е дъжд заради морето. Т е +0.6 абсолютно никакъв денонощен ход.
Междувременно в Минск от днес започнаха снеговалежи, които ще продължат нон стоп няколко дни. Стационираща идеално зона точно над града. Уникален късмет. Голяма СП ще получат. Тук са им пътните камери...ех кога ще ги стигнем беларусите
http://i.centr.by/inforoads/ru/dises/current
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.