В ПЛАНИНАТА - снимкови репортажи, новини, разни... (2012)
Модератор: Radoslav Petkov
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Преди малко имах питане за тревното езеро каквото и да означава това.
Ние с Геша смятаме за взимаме мезета за цър-пър, ама утре ще го мислим. Така че е желателно да може да палнем огънче. Значи засега сме 8 човека - мойте хора са при мен, а останалите форумци са при Корчев. Тоест в двете коли има по едно свободно място.
Това което ме притеснява е, че ще има много народ а ние ще пристигнем в хижата късно. Да не се окаже, че няма къде да спим. Може би е добре да се направи резервация предварително. А най-добре е да имаме телефони и като решим къде ще ходим да звъннем. Струва ми се че окончателния маршрут ще го решим на място. Поне аз така ги виждам нещата. А и къде продават карти на Пирин?
Ние с Геша смятаме за взимаме мезета за цър-пър, ама утре ще го мислим. Така че е желателно да може да палнем огънче. Значи засега сме 8 човека - мойте хора са при мен, а останалите форумци са при Корчев. Тоест в двете коли има по едно свободно място.
Това което ме притеснява е, че ще има много народ а ние ще пристигнем в хижата късно. Да не се окаже, че няма къде да спим. Може би е добре да се направи резервация предварително. А най-добре е да имаме телефони и като решим къде ще ходим да звъннем. Струва ми се че окончателния маршрут ще го решим на място. Поне аз така ги виждам нещата. А и къде продават карти на Пирин?
-
- Регистриран: съб сеп 15, 2007 6:42 pm
Изяснете какъв точно е маршрута ,аз имам снимани едни карти от една хубава карта на вилата ми на Сърчалийца...weather_master написа:Преди малко имах питане за тревното езеро каквото и да означава това.

-
- Регистриран: съб сеп 15, 2007 6:42 pm
Тези тук http://www.planinite.site-bg.info/page5.php?id=2 са на части,a и Синаница се казва Сини връх,но са добър ориентир
ВРЕМЕТО ТЕЧЕ САМО В ЕДНА ПОСОКА
Карта на Пирин имам, но е в къщи а аз съм в командировка, довечера ще се прибера. Цър-пър, огън и т.н., не съм фен , освен че е забранено в границирте на парковете! Единстъвено огън и скари евентуално може да има на къмпинга на Бъндеришка поляна. Целта на ходенето тогава е различна. Предложението ми е да се придвижим максимално рано до х.Вихрен/Бъндерица, и тогава да се организираме на по малки групички с различни цели и различни маршрути! Аз специално искам да взема макс. от Пирин
цър-пър...некаде другаде, язовири-Родопите и т.н.
Моля хората които ще пътуват с мен да ми испратят тел. на лична да се организираме. Любо вече го имам твоя.
Мисля да тръгнем най-късно от София в 5:30-6:00, дори по рано!

Моля хората които ще пътуват с мен да ми испратят тел. на лична да се организираме. Любо вече го имам твоя.
Мисля да тръгнем най-късно от София в 5:30-6:00, дори по рано!
-
Колите пред х. Вихрен, спането кой с кой намери и кадето намери
. Спането мисля на спано поле да го направим. Така че ако е удобно на някой от вас запазете место там. Според мен там е най-добре и доволно ходене. за Неделята ще обсъждаме вариянтите, на распивката вечерта. Вземете си и нещо за хапване за през деня!
Ако ще пътуваме заедно, трябва да се разберем каде и кога да тръгваме, колкото по рано, толкова по рано, това трябва да ви е ясно
. Имайте предвид, ако тръгнем след 8:00 на към вр. вихрен сленцето ще ни ... мамата. Вода на човек по 1.5-2л., че не е ясно на муратово езеро или в спанополския циркус водата колко е наторена от коне и говеда, да има в предвид!
П.п. Предлагам да направим списък с имена и ЕГН и да си направим една планинска застраховка за 2 дни, ще е по около 3-4лв. на човек, за всеки случай

Ако ще пътуваме заедно, трябва да се разберем каде и кога да тръгваме, колкото по рано, толкова по рано, това трябва да ви е ясно

П.п. Предлагам да направим списък с имена и ЕГН и да си направим една планинска застраховка за 2 дни, ще е по около 3-4лв. на човек, за всеки случай

-
ОК. Носете си повечеко ракия
че там много върви
. Тръгването трябва днес да го уточним, вколко часа и от каде, аз се полу-разбрах с Любо да мина да го взема незнайно от каде след Перник и да се върна...да се отбележи в протокола че 2-рата кола може д
а тръгне с 20-30 мин по късно.
Мастър, прозвъни на твоите хора за 3 имена + ЕГН, аз ще се разбера с Любо и да мина от некаде да направя една застраховчица

а тръгне с 20-30 мин по късно.
Мастър, прозвъни на твоите хора за 3 имена + ЕГН, аз ще се разбера с Любо и да мина от некаде да направя една застраховчица

-
Само не разбрах защо ще ходиш да взимаш Любо и да се връщаш. Пътя не минава ли оттам и да го вземем като сме тръгнали всички ?
Аз ще взема бира и уиски. А за застраховките - всеки ли трябва да има и не може ли там на място да ги направим. Още повече, че май ще минем през Банско. Иначе до 1-2 часа мога да ти пратя информация за имена и ЕГН-та.
За уговорката мисля да я правя 06:15-06:30 тръгване от София.
Аз ще взема бира и уиски. А за застраховките - всеки ли трябва да има и не може ли там на място да ги направим. Още повече, че май ще минем през Банско. Иначе до 1-2 часа мога да ти пратя информация за имена и ЕГН-та.
За уговорката мисля да я правя 06:15-06:30 тръгване от София.
Застраховката е пожелание, не е задължителна. Любо е някаде след Перник, посока Кюстендил, а нашия път е през магистралата на драгичело, така че ще направя едно "Ухо" да го взема. Бира не носи, само ще тежи, колкото по леки раници толкова по добре, на спано поле бира има, макар и 2-3лв. 
Помислете за по ранно тръгване, имаме 2:30-3 ч. път до там, ако да речем тръгнем в 5:30 имаме реалния шанс в 8:00 (което е късничко даже) да захапем пътеката!

Помислете за по ранно тръгване, имаме 2:30-3 ч. път до там, ако да речем тръгнем в 5:30 имаме реалния шанс в 8:00 (което е късничко даже) да захапем пътеката!
-
-
Ок. Проблема е сега, че Любо не си дига тел., да го питам и него за имена...Някой ако знае кякакъв контакт на Ванката, също би било добре....Така или иначе ще направя застраховка след около 2-3 часа, колкото, имена събера толкова 
Час и място за тръгване? Имайте предвид, че по късното тръгване може да доведе до пристигане в спано поле на челници!

Час и място за тръгване? Имайте предвид, че по късното тръгване може да доведе до пристигане в спано поле на челници!