ИЗКАЧВАНЕ НА ВРЪХ МУСАЛА '2011
Модератор: Radoslav Petkov
- angilari
- Регистриран: вт дек 30, 2008 8:20 pm

Краси, много съжалявам, че така се случи с теб и не успя да се възстановиш!

Симо, Цецо и другите, какво ще кажете за 5-ти и 6-ти? Тогава и времето е по-вероятно да е още топло и Цецо може би няма да има изпит? Казвайте!?

www.weather-webcam.eu - уеб камери от България и Европа
АМС Нови Искър: www.stringmeteo.com/stations/noviiskar/
Камера: www.weather-webcam.eu/novi-iskar-webcam-online
-
- Регистриран: ср яну 03, 2007 10:05 am
За мен тия дати на 90% няма да станат.
По-лошото е, че не мога да кажа кои стават
.
Иначе щом Краси ( дано бързо се оправиш човек
) няма да може да дойде, ми се върти един план за хижа Паскал. На около 1300 мнв в Стара планина над Пирдоп. Предимството е, че при лошо време пак става, а ако е хубаво отгоре има няколоко двухилядника за обиколки. Друго предимство е достъпността с влак и от запад и от изток (за заралията Дак), а югозападняците ако има такива си правят връзка в София. Друг плюс поне за мен е, че мога да тръгна и по-късно понеже хижата е на 2 часа от гарата.
Но ако се ходи на Мусала и точно тогава мога да дойда съм там.

Иначе щом Краси ( дано бързо се оправиш човек

Но ако се ходи на Мусала и точно тогава мога да дойда съм там.
Симо, това е супер вариант за мен. Аз на Мусала със сигурност щях да дойда, но ако се качвахме с лифта до Ястребец. А сега Краси като не може ще трябва пеша от Боровец да е, а не съм в добра форма след контузията. Но за Паскал съм яко навит, макар че е ниско над нея има било над 2000 м.н.в., който иска може да се качи. Този вариант сме го обсъждали вече, но нищо не стана тогава.
Между другото имам оферта за х.Ехо този уикенд и то от Беклемето, а това е много готин и красив преход, без големи денивелации. Но вече се бях разбрал с другите мои хора за риба на Жребеца.
ХАЙДЕ НА ПАСКАЛ !!!
Между другото имам оферта за х.Ехо този уикенд и то от Беклемето, а това е много готин и красив преход, без големи денивелации. Но вече се бях разбрал с другите мои хора за риба на Жребеца.
ХАЙДЕ НА ПАСКАЛ !!!
- angilari
- Регистриран: вт дек 30, 2008 8:20 pm
...ми не знам хора, ама Мусала си е Мусала и е хубаво поне веднъж в годината да я правим! Можем и двете да ги направим..не ни пречи, ама аз съм най-вече за Мусала! Дак, все ще намерим хора за лифта, няма да си сам...ще измислим нещо. Моля и другите да се изкажат, които ще идват да заявят желание...нещо тая година никаква организация няма!
Цецо кажи сега за 5-ти и 6-ти как си, другите? 

www.weather-webcam.eu - уеб камери от България и Европа
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
-
- Регистриран: чет яну 24, 2008 2:19 pm
- Местоположение: София-"Mан.Ливади-Запад" 626м.н.в.; Перник-717м.н.в.
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Веско, аз не се притеснявам, че ще съм сам, а че специално за мен лифта няма да го пуснат. Миналата година Краси го беше уредил. Мусала си е Мусала, съгласен съм, но не ви ли писна едни и същи хора да се гледатеangilari написа:...ми не знам хора, ама Мусала си е Мусала и е хубаво поне веднъж в годината да я правим! Можем и двете да ги направим..не ни пречи, ама аз съм най-вече за Мусала! Дак, все ще намерим хора за лифта, няма да си сам...ще измислим нещо. Моля и другите да се изкажат, които ще идват да заявят желание...нещо тая година никаква организация няма!Цецо кажи сега за 5-ти и 6-ти как си, другите?

- Radoslav Petkov
- Регистриран: пон дек 17, 2007 1:46 am
Утре и в други ден ли?
А да сега видях.
И аз имам желание за Вазов, но ще трябва да съм в София

И аз имам желание за Вазов, но ще трябва да съм в София
Метеорологична станция "Дупница" в югоизточната част на града, онлайн :
http://www.stringmeteo.com/stations/dupnitsa/
http://www.stringmeteo.com/stations/aut ... ?gen=t#sel
http://www.stringmeteo.com/stations/dupnitsa/
http://www.stringmeteo.com/stations/aut ... ?gen=t#sel
Дак, освен да измислим някоя дата за някъде, пък който може да идва и това е. Да е на по достъпно, че повече народ да дойде, пък оттам може и да се правят разни маршрути..dak_evil написа:Ни на Мусала ще се иде, ни на х. Паскал. Баси, аз от 2.08.2011 не съм ходил на хижа, загубих форма, няма и мераклии и от моите хора, тъпотия
There is not such thing like "enough snow"
http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА