Значи...първо идваш и споделяш (в открита платформа, не конфиденциално) някакви неща за себе си. За зрението, после си признаваш, че огромно количество време висиш на телефона. Аз и Макса ти казваме, т.е повтаряме твоите думи де факто, че да, наистина страшно много време цъкаш, след като беше така добър да ни информираш за точността на експлоатация на телефона си на седмична база, след което аз ти казвам съвсем приятелски, че няма да е зле да го ограничиш, поне малко. Ти това го прие като заяждане, понеже го написах под леко по-шеговита форма. Оттам скочи, вдигна гарда, тръгна в посока "кой си ти", къде да си завра мнението, колко си бил социален и тем подобни емоционано зрели маневри. Ако пък ти бях казал да речем, че 78ч за седмица не е нищо и да пробваш да удариш 100ч, пак щеше да се нацупиш и да го приемеш за ебавка (то и такова щеше да бъде наистина)
Съжалявам,че нараних чувствата ти, но бъди готов, че когато споделяш нещо, има шанс не всяка обратна връзка, която чуеш/прочетеш, да ти гали ушенцето.

Силно се надявам, че наживо успяваш малко по-добре да се контролираш в изблиците си, че в противен случай бая парички ще насипеш за нови рамки.