ЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФОРУМЦИТЕ
Модератори: Radoslav Petkov, ncuxap
Ами по принцип този сайт е доста специфичен по своя род и разглежда основно тема,която малко хора ги вълнува.Но именно това го прави още по-ценен,защото долкото знам е единствен в България.Именно като първи по своя лик този форум трябва да възпитава и да служи за пример.Трябва да остане чист,спретнат,хармоничен и свободен каквато е и науката метеорлогия.Рекламите само ще го загрозят,ще го оковат във веригите едва ли не на вечния кръговрат на интернет пространството,което бълва от всякакви отпадъци
Ако си представим,че интернет е ЕДИН огромен индустриален град обвит от непрогледен смог и мръстоия,то този сайт трябва да е като един парк,място за отдих и почивка
Нека запазим форума чист,какъвто е бил винаги.Апелирам затова!Сигурен съм,че и Стринг ако щеше да слага реклами във форума,то досега щеше да го направи 100 пъти.

A да не говоря за Райната...
Ай не ми разправяйте кви и са песните щото и 1 песен сигурно не сте слушали.Тя поне не е като ония лигави "певици" от Америка и кой знае от къде дето едно "до" н емогат да кажат!Да не гооря за бг-тата мазни чалгаджийки....божеееееее....
Доказано е че тя МОЖЕ да пее без плейбекове и единствено ТЯ МОЖЕ да ПЕЕ истински и да МОЖЕ !!! Доказано е!!!
Да влизат над 120 човека на ден,ако никой не беше влизал то нямаше да го ъпдейтвам...логика,логикааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Ай не ми разправяйте кви и са песните щото и 1 песен сигурно не сте слушали.Тя поне не е като ония лигави "певици" от Америка и кой знае от къде дето едно "до" н емогат да кажат!Да не гооря за бг-тата мазни чалгаджийки....божеееееее....
Доказано е че тя МОЖЕ да пее без плейбекове и единствено ТЯ МОЖЕ да ПЕЕ истински и да МОЖЕ !!! Доказано е!!!
Да влизат над 120 човека на ден,ако никой не беше влизал то нямаше да го ъпдейтвам...логика,логикааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Ако някой иска да те засенчи- остави го да слънчаса!

Ето ви един травестит като толкова мечтаете 
бахти
А ТОВА ДА ВИ ПРИЛИЧА НА ТРАВЕСТИТ?!!?!?!?!?!!?
Тва че е мъжко момиче НЕОЗНАЧАВА ЧЕ Е ТРАВЕСТИТ!!!Гарантирам че "истинските" мъже са нищо пред нея!!!
Смешници

СЛУШАЙТЕ СИ ТАМ ОНИЯ ШИБАНИ "ПЕВИЦИ" И СИ ТРАЙТЕ

бахти
А ТОВА ДА ВИ ПРИЛИЧА НА ТРАВЕСТИТ?!!?!?!?!?!!?

Тва че е мъжко момиче НЕОЗНАЧАВА ЧЕ Е ТРАВЕСТИТ!!!Гарантирам че "истинските" мъже са нищо пред нея!!!
Смешници

СЛУШАЙТЕ СИ ТАМ ОНИЯ ШИБАНИ "ПЕВИЦИ" И СИ ТРАЙТЕ

Ако някой иска да те засенчи- остави го да слънчаса!

- Hristo Chipilski
- Регистриран: чет яну 04, 2007 12:29 am
Петет, не са мечти
Знаеш ли колко съм учил, това беше в шести клас и имахме контролни към 9 общо за седмицата, не вярвам някой да е бил толкова натоварен, по всички предмети, като ги връщаха просто се падна и в седемте часове да ги върнат и имах общо 7 шестици, на другия - 2.
Рекордът ми за най-много оценки по един предмет е 5 шестици за един ден по математика
Петет и аз ставам в 6 часа всеки ден, така е, ученици сме

Рекордът ми за най-много оценки по един предмет е 5 шестици за един ден по математика

Петет и аз ставам в 6 часа всеки ден, така е, ученици сме

Добре дошъл си в този чист и спретнат форум.Надяваме се да се чувстваш приятно тукPATRIK76 написа:![]()
Желая да споделям с вас /хората в този форум/ капризите на времето!
За начало в тази тема ще ви предоставя снимки от ...една местност на 3км от северната част на Варна,така нареченото франгенско плато-300м.надм. вис.Там имаме вила и днес вече се надявам да мога да стигна....мисля ,че ще има какво да видите

- Hristo Chipilski
- Регистриран: чет яну 04, 2007 12:29 am
yogimax,
Дори незнам ,като си нов къде и кога трябва и как да се представиш!?
Само мога да кажа ,че всички познати ме бъзикат ,че съм много странен с моя странен според тях интерес към времето...например тази вечер съм ставал да гледам температурата ..само 3пъти
Така съм си от малък...като много обичам лошото време и в частност снега...за късмет край Варна имам шанс да виждам сняг на вилата...сега очаквам да има около 3-4метра преспи и да вървим по покривите на вилите!
Малко се притеснявам дали спазвам правилата на писане..т.е. да не объркам нещо...от желание да пиша нямах време да прочета правилата на форума!Добре дошъл! Хайде по-смелоЩе ми е интересно да видя снимките.

Дори незнам ,като си нов къде и кога трябва и как да се представиш!?
Само мога да кажа ,че всички познати ме бъзикат ,че съм много странен с моя странен според тях интерес към времето...например тази вечер съм ставал да гледам температурата ..само 3пъти

Така съм си от малък...като много обичам лошото време и в частност снега...за късмет край Варна имам шанс да виждам сняг на вилата...сега очаквам да има около 3-4метра преспи и да вървим по покривите на вилите!