ЛИЧНИ ДИАЛОЗИ (разни)
Модератори: Radoslav Petkov, ncuxap
- NorthStorm
- Регистриран: вт авг 27, 2013 11:01 am
Това ви е мутренския Герберистан.
Преди две години резервирах през букинг.ком стая в Созопол, но си беше нормален хотел в къща с постоянна рецепция. Също накрая се плаща. Както е в цяла културна Европа. Никога не плащаш отначало. Леберкеза сигурно се е набутал в най-евтината дупка в Созопол. Затова са го минали на черно.
А това попълване на запад рядко го има. Последно като бях в Швейцария казаха че вече е платено чарз кредитната ми карта в букинг и готово. Имаше безплатна напитка за добре дошъл, но нищо не съм попълвал. И имаше веган закуска специално за мен, защото в букинг оставих коментар, че съм веган. Знаят как се прави туризъм там. В България немислимо.
Преди две години резервирах през букинг.ком стая в Созопол, но си беше нормален хотел в къща с постоянна рецепция. Също накрая се плаща. Както е в цяла културна Европа. Никога не плащаш отначало. Леберкеза сигурно се е набутал в най-евтината дупка в Созопол. Затова са го минали на черно.
А това попълване на запад рядко го има. Последно като бях в Швейцария казаха че вече е платено чарз кредитната ми карта в букинг и готово. Имаше безплатна напитка за добре дошъл, но нищо не съм попълвал. И имаше веган закуска специално за мен, защото в букинг оставих коментар, че съм веган. Знаят как се прави туризъм там. В България немислимо.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
- nikolai kamburov
- Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm
Тази година, както и обикновено де, но особено тази...яки шмекерии се правят на всичко. От нечуквани бележки до такива с променена група за по-ниско ддс и тн. А там с осигуровките ко става ухаа...
Поне такова нещо с личните карти на нашия хотел не правим. Въвеждаме всички. Но такава практика си е имало още от едно време...
Поне такова нещо с личните карти на нашия хотел не правим. Въвеждаме всички. Но такава практика си е имало още от едно време...
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие
Ж.Кювие
Препоръчай ми някой хотел във Велинград, че обмислям скоро да го посетя.Martin_Lozanov написа: ↑пет ное 27, 2020 2:50 pmВъв Велинград съм, около 12C е, тъкмо за джин с тоник на външния басейн
Единственият начин да поддържаш разговор с глупака е да го игнорираш!
Стивън Кинг
Стивън Кинг
-
- Регистриран: нед юли 10, 2011 2:39 pm
Вела Хилс, където съм в момента е много приятен, но тук спа-то е по-малко.
Арте СПА, но там си със закуска и вечеря, сега навсякъде изхранването е по стаите.
Инфинити, също с мн хубаво спа и голям външен басей, пак е със закуска и вечеря.
Ако не си ходил до с. Баня, до Банско, с 2 ръце ти препоръчвам Хот Спрингс - имат си собственно стопанство и всичко в ресторанта е мн вкусно, термозоната е доста богата, басейните са чудесни. И тук е със закуска и вечеря.
Арте СПА, но там си със закуска и вечеря, сега навсякъде изхранването е по стаите.
Инфинити, също с мн хубаво спа и голям външен басей, пак е със закуска и вечеря.
Ако не си ходил до с. Баня, до Банско, с 2 ръце ти препоръчвам Хот Спрингс - имат си собственно стопанство и всичко в ресторанта е мн вкусно, термозоната е доста богата, басейните са чудесни. И тук е със закуска и вечеря.
Зима, сняг, камина и червено вино 

и в 2 та хотела съм бил,водата е под съмнение колко е минерална
Арте е за "патрони" много скъпо но си заслужава повече парите от Вела Хилс откъдето ми взеха 50лв. от портмонето камериерките
Наредени са хотелите на един дамар и е мъка с мин.вода гранд х. Велинград,х.Олимп, Селект,Вела Хилс,Камена,Акватоник,Свети Спас..
Акватоник е с що годе топла мин.вода,Камена също но е мизерен ,Селекта беше добър, Олимп и гранд х Велинград горе долу.
Арте е за "патрони" много скъпо но си заслужава повече парите от Вела Хилс откъдето ми взеха 50лв. от портмонето камериерките

Наредени са хотелите на един дамар и е мъка с мин.вода гранд х. Велинград,х.Олимп, Селект,Вела Хилс,Камена,Акватоник,Свети Спас..
Акватоник е с що годе топла мин.вода,Камена също но е мизерен ,Селекта беше добър, Олимп и гранд х Велинград горе долу.
-
- Регистриран: нед яну 23, 2011 3:51 am
- Местоположение: София, кв.Княжево (650м) / Кърджали, кв.Възрожденци(245м) / с.Тополово, община Асеновград(440м)
Там е най-престижно да живееш от цяла София. Затова. Останалите сме по-селски квартали.Mavrud написа: ↑пет яну 29, 2021 3:32 pmЗащо само за Бояна се говори като висок квартал ? Къде отидоха Симеоново, Княжево, Драгалевци, Горна баня, Витоша-ВЕЦ Симеоново, Киноцентъра, а дори високaта част на Сеславци.lancelot написа: ↑пет яну 29, 2021 3:26 pmДа, държат си ЕС от доста време за сняг през нощта. Първоначално мокър, към сутринта вече по-сух. В момента дават 15мм сняг за тук, половината мокър. Интересно ще е. ГФС са по-скромни, но и те дават 2-3 см нови. Нулата ще навлезе над нас някъде по средата на нощта.
Може да има доста прилична нова покривка. Едни 10 см за Бояна не са мираж, ама може и за центъра. Определено ще е любопитно какво ще се случи.

Ахмед Доган също се рекламира с Боянските сараи, а реално живее във вилна зона Беловодски път. Бедняк!

"Прост съм и ми е лесно." Бойко Борисов
- SKYLINE
- Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm
МДа като Варненските "елитни" квартали
Дето са били вилни зони и лозя преди години и никога не са предвидени улици и канализация и няма разминаване в някакви тесни пътеки.Един ден в селата до градовете имотите ще са много скъпи според мен , там има инфраструктура поне (не е близо лозя) и може да се направи като квартал с яки къщи.Но не мога да си обясня , тия дето набиват луди пари за скъпи къщи и газят в калта и лайната?