ВАЖНИ АДМИНИСТРАТОРСКИ

Този подфорум е най-вече за по-глобални проблеми около форумите и целия сайт, свързани с цялостната атмосфера, поведението на потребителите, сигурността и др...
Потребителски аватар
SKYLINE
Мнения: 10188
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40
Местоположение: Варна кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от SKYLINE » 11 юни 2024, 16:24

А и още нещо да добавя , тука има хора , които пишат как ваксините убивали хората , как кемтрейлс ни тровят итн - пълни доказани глупости , които знаеш че не се взимат насериозно и няма предупреждения.
Но моите писания по някаква причина много те напрягат.

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 11 юни 2024, 16:25

SKYLINE написа:
11 юни 2024, 16:06
... А иначе срещу фактите най-трудно се спори , но това не е мой проблем. ...Аз като не съм прав , винаги го признавам. ...
Да, стига да се прави разграничение между "факти" и "пропагандни лъжи", което напоследък, парадоксално, става все по-трудно, особено за някои хора. :dontknow:

Наистина ще се радвам да прочета някой път признание от теб, че не си бил прав за нещо. :D :thumbup: Дано обаче да не се окаже, че това няма как да се случи, защото ти винаги се оказваш прав накрая ;) ...

alfa
Мнения: 1335
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31
Местоположение: Sofia

Мнение от alfa » 11 юни 2024, 17:13

SKYLINE написа:
11 юни 2024, 16:24
А и още нещо да добавя , тука има хора , които пишат как ваксините убивали хората , как кемтрейлс ни тровят итн - пълни доказани глупости , които знаеш че не се взимат насериозно и няма предупреждения.
Но моите писания по някаква причина много те напрягат.
Знаеш ли каква е последната защитна теза на наглеца, когато са го хванали в крачка и всичките му лъжи не са минали пред съдията?
- Е-е, че колко хора откраднаха милиарди, окрадоха държавата и не са в затвора, вие мен за такава дреболия ще ме осъдите!

Никога не минава. В правото вината и наказанията са индивидуални и ако си оплел конците, не се оправдавай с другите. Това е мъжкото, нали си против меките китки?

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 14 юни 2024, 10:45

baiplamen, само предупреждавам, че след някой от следващите ти подобни "разбори", може и да получиш внезапен бан. :deal: Може и да няма значение за какво точно, нали така? Лично осмотрение, имам право на такова, да напомня. :deal: Но да кажем, че ме дразни безпределно този начин на правене на тотални мазалици, които даже и доктор по филология се затруднява да разшифрова. Освен това ти си поредният путинофил (след SKYLINE и още няколко, но да кажем, че последните визирани са безобидни и не ме дразнят толкова, ЗАСЕГА), който прекалява с безкрайно безкрайната путинофилска пропагнда, КРАЙНО НЕСКОПОСАНО опакована в опит за "обективност" и "безпристрастност". Споменавал ли съм, че нямам НИКАКВО намерение да превръщам форума в орган на путинофилската пропаганда? :deal: Е, ако случайно не съм, сега го споменах пак. :laughm:

А, да, да спомена и че и самите ти тези са доста несвързани или поне са базирани на абсолютно неверни начални твои допускания (по-точно - на сбъркана лична идеология - откъм морал, логика и много други аспекти), но поне сега нямам намерение да изгубя още време, за да ти правя и аз подобен на твоя разбор. :dontknow:
baiplamen написа:
13 юни 2024, 11:55
КОМЕНТАР НА ПОСТА НА АЛФА
alfa написа:
13 юни 2024, 10:40
SKYLINE написа:
13 юни 2024, 09:19
Не, аз не казвам тия са лоши , тия са добри, казвам че и двата лагера си гонят интереса по един и същи начин.
Искам да се вкара един по-широк поглед над нещата , а не само кухи лозунги.
Не, не е по един същи начин. Коригирай си погледа, като си вдигнеш разделителната способност.
АЛФА, ТИ СИ С ПРОМИТ ПРОАМЕРИКАНСКИ И АНГЛОСАКСОНСКИ МОЗЪК. Понякога се чудя дали сам си вярваш (не ми се обиждай)

В твоя широк поглед липсват към милион убити и осакатени в Украйна и Русия - на теб това не ти прави никакво впечатление.
НЕ - 0,5 млн убити украинци и 1 млн. тежко ранени + 100-150 хил. убити "ватници", "подчовеци" + 200-300 хил. тежко ранени

Дори в най-тежко укоримите войни на Щатите те винаги си пазят собствените хора, това при руснаците го няма.
Пазят ги, защото основният принцип на англосаксонците е "намери тъпанар, който да се сражава вместо теб за твоите интереси, но за негова си сметка". Ползват проксита или се бият с някоя изостанала държава, в паритетен конфликт не са влизали тия мръсници.

Във военни конфликти като не им върви работата минават в отстъпление - вместо да изпращат нови и нови вълни от смъртници, за да си изградят барикади от трупове.
НЕ, изпращат проксита и други да се бият вместо тях.

Щатите никога, за разлика от Русия, не са целяли унищожение на местното население.
ГРУБА ГРЕШКА, УИЛИ! САЩ ВИНАГИ са целели унищожение на местното население - индианци, испанци, латиноси, негри, виетнамци, лаосци, китайци, японци, араби и т.н. В расистката им геополитика те са най-отгоре, всички други са слуги и роби и животът им няма значение. ПОСЛЕДЕ пример - украинската война - мрат украинци като мухи по 500-600 на ден, но те ги подкокоросват да се бият до последния украинец. Та Украйна при 0,5% от световното население, мама му стара, има 5% от световните богатства. Как така - ще им ги вземем, те са 10 пъти по-богати от света средно.

Щатите, от 40-50 години насам, винаги са в коалиция при военен конфликт, което значи, че винаги има няколко други гласа, които ще бъдат чути,
ДА, в коалиция са с държави марионетки, колонии и васали с продажни политици, които правят каквото им се каже и гласуват в ООН каквото им наредят от Вашингтон. Гласът на САЩ равен ли е според теб с този от Барбадос, или Тувалу, или Лихтенщайн?

винаги има някой който може да изнесе военни престъпления на показ и това в голяма степен ги възпира от най-големите изродщини.
НЕ ги спира - не са членове на Межд. Нак. съд и си правят каквото искат
Ето цитат от Дойче Веле - прозападна и проамериканска медия: ....знаем едно: войната в Ирак, отнела стотици хиляди животи, започна с една голяма лъжа....Според различните преценки, жертвите на войната в Ирак са между 150 000 и половин милион....
И пак Дойче Веле:
....В началото беше лъжата
Едно обаче знаем със сигурност - че тази война беше построена изцяло върху лъжи. На 5 февруари 2003 година, шест седмици преди инвазията в Ирак, тогавашният американски държавен секретар Колин Пауъл държи 76-минутна реч пред Съвета за сигурност на ООН, в която уверява света, че Саддам Хюсен притежава биологически и химически оръжия за масово унищожение. И че режимът в Багдад опитва да се сдобие и с ядрено оръжие. Няколко години по-късно самият Колин Пауъл определя тази реч като "позорно петно" в неговата кариера.
Още по-тежко звучи обвинението на Рей МакГавърн, който е работил 27 години за ЦРУ: "Секретните информации не просто бяха неверни - те бяха фалшифицирани", казва ветеранът пред ДВ.
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ, АЛФА. РАЗВЯВАШ ЛИ ВКЪЩИ АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ?
САЩ СА ДЪРЖАВА ТЕРОРИСТ, НАРУШИТЕЛ И ПОЗОР ЗА СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ И СВЕТОВЕН РЕД. ГОВОРЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ, НЕ ЗА ХОРАТА, НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ИЗКУСТВОТО


При Щатите няма да намериш масови гробове на цивилни, избити от щатската армия.
ИМА, има - в Афганистан, Ирак, Либия, Сомалия, Сирия и цяла Латинска Америка има точно такива гробове, Алфа - на невинни, избити и скрити от щатската СПРАВЕДЛИВА армия!

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 17 юни 2024, 20:57

bismarck написа:
17 юни 2024, 20:25
Опълченските мъки на маймуняците "белгийци" показват защо цивилизацията не се е развила в Африка. Ясно е, че по-скоро мумуняците ще бият, амна по-ме кефят техните куросмучещи черни пармаци фенове)))
Последно предупреждение за системни расистки коментари. :deal:

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 26654
Регистриран: 29 май 2008, 12:18
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » 17 юни 2024, 21:00

Аум вземам си бележка. Съжалявам за черните белгийски момчета и феновете им. Моля за прошка. :buble:

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 17 юни 2024, 21:19

bismarck написа:
17 юни 2024, 21:03
Писах ли, че не са червени дяволи, а тъмнозаднооцветени от ония висши бозайници, умеещи да скачат отлично по клони? Казвам го! :buble:
Казвам го с огромен респект, за протокола! :buble: :buble: :buble: :buble: :buble:
Бан за 7 дни! :flourish:

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 17 юни 2024, 21:58

wilkosz написа:
17 юни 2024, 21:57
Ужас, Франция излиза с 8 м*муна. :?
За Австрия съм, имат двама от Вердер, и още двама, които са играли преди във Вердер.
:-? На тъп ли ти приличам, или...? :hmm1:

wilkosz
Мнения: 30193
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 17 юни 2024, 22:48

Знаех, че ще реагираш точно по този начин, но въпреки това го написах, защото така ми дойде отвътре. :wink:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 26654
Регистриран: 29 май 2008, 12:18
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » 26 юни 2024, 10:12

Та да уточним. Едно вярно твърдение ("Айкюто на негрите (в Бг език думата не е обидна) е по-ниско от това на белите (средно) ) подлежи ли на санкция?). А "негрите са по-добри бегачи от белите"? (пак е факт средно).
Както и 'Айкюто на т нар "жълти" (за мен жълтите са си бели, да го кажем източни бели) от друга страна, е по-високо от това на "белите" (пак е факт, ама защо не се чувствам обиден нямам идея :dontknow: )? Подлежи ли? Да се знае, за протокола, да няма грешки : ) Естетическите твърдения няма да засягаме, те са въпрос на личен вкус и не подлежат на обективно измерване. :buble:

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 26 юни 2024, 10:30

А тъждественото заместване на негрите с маймуни подлежио ли на измерване? :hmm:

Просто не се хаби с безсмислени пледоарии, нещата са доста очевидни, даже и за теб (познаваш доста добре себе си, убеден съм в това :) ). Не случайно използвах определението "системни", а онази вечер ти ОЧЕВИДНО прекали с поредица от постинги и преля всякакви чаши, така че... :dontknow: Просто не виждам смисъл да усложняваме очевидни неща и да преливаме от пусто в празно.

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 26654
Регистриран: 29 май 2008, 12:18
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » 26 юни 2024, 18:10

Да и аз не виждам, ама да се убедя, че както винаги няма да отговориш по същество. Просто нямаш подръка цитат от някой от дефектните мутри-корифеи на гости на Жеско :buble:

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 70351
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 26 юни 2024, 21:03

misacho написа:
26 юни 2024, 20:55
Хахаха бившата Украйна отпада с 4 точки, а другите 3 отбора с 4 точки се класират. Яко. :lol:
Имаше вече един бан за расистки изказвания, ти да не би да се бориш за друг подобен бан, но този път за друг вид неуместни изказвания, пак в спортна тема? :hmm:

misacho
Мнения: 8856
Регистриран: 09 ное 2010, 09:09
Местоположение: Бургас

Мнение от misacho » 26 юни 2024, 21:45

:palm1: :crazy:

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 26654
Регистриран: 29 май 2008, 12:18
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » 26 юни 2024, 21:49

Стринг, ти сериозно ли??? С какво мисачо е нарушил каквито и да е правила? Пак конкретен въпрос. Знам, че форумът си е твой и сериозните ти успехи в това да го превърнеш в унило толерастко гумно са видими, те карат да поемаш нови предизвикателства. Но това, последното, защо? Все едно да кажа, че евала - кеф ми е, че Лецки (бившият левски-Спартак) ИЛи Цецка (бившата Цесека Септемврийско ЗНаме), или Лудогорец отпада от някъде. И ти да ме предупредиш за бан. Погледни го отстрани, просто ми е любопитно.
И мен не ме кефи шибаната Албания. пардон, объркАу се.

И по предния ми бан. Когато се гледа футбол (аз наистина го правя рядко и само за евро или световни като цяло), се говори всякак. Ние, белите хетеро мъже, които построихме тоя свят и цивилизация (ще го отречеш ли, или ще ми сложиш бан за това вярно твърдение? :buble: ) говорим за маймуни, жени, бира и педерасти, пази Боже. Дори, невероятно, за яки курви. :buble: :buble: . Мислиш, че това ще се промени някога, някак, с помощта на яловаци-америгоски и украински отрепки, които искат да наложат т нар ЛГБТАСДФГХЙК ценности? Не, Стринг, НЯМА да стане. За протокола, да го знаеш. :dontknow:
Последна промяна от bismarck на 26 юни 2024, 21:54, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Проблеми около форумите и сайта изобщо”