StringMeteo.com Forum Index StringMeteo.com
ФОРУМИ ЗА МЕТЕОРОЛОГИЯ, КЛИМАТОЛОГИЯ И... НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in   RulesRules 
МЕТЕОРОЛОГИЧНИ СТАНЦИИ ЗА ДОМА И БИЗНЕСА, УЕБ-ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

"Радевщини" безкрай
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
 
Post new topic   Reply to topic    Начало сайт -> StringMeteo.com Forum Index -> Политика
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Stringmeteo
Site Admin


Joined: 14 Aug 2006
Posts: 46802
Location: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 10:55 pm    Post subject:    Reply with quote

И същото от "Актуално":

Радев пред ТАСС: АЕЦ "Белене" е неизбежна, ще продължим да разчитаме на Русия за армията си

Икономическото сътрудничество с Русия трябва да се развива въпреки санкциите и контрасанкциите, особено в сферата на енергетиката. В момента изграждаме мощности за получаването на допълнителни количества руски газ, но най-надеждни остават директните доставки на "синьо гориво" чрез тръбопровод от Русия до България през Черно море. Осъществяването на АЕЦ "Белене" е неизбежно, защото в нея са вложени 3 млрд. лв. пари на данъкоплатците. На 22 май 2020 г. ще стане ясно кой ще строи втората атомна централа. Членството на Македония в НАТО не може да бъде за никого източник на опасност. България е "източната врата" на Европа и може да съдейства за развитието на диалога и икономическите връзки между Европейския съюз и Русия. Правителството отпуска недостатъчно пари за превъоръжаването на българската армия и България ще трябва да продължи сътрудничеството с Русия за поддържане на бойната готовност на своите въоръжени сили. Това са част от тезите на българския президент Румен Радев, който говори пред руската информационна агенция ТАСС в навечерието на Санкт-Петербургския международен икономически форум, където ще вземе участие.

Quote:
Александър Спасов:
14 hrs

Прочетете това интервю на българския Президент. Ако в него липсваше името и поста на интервюирания, бихте се обзаложили, че това е Путин. Нищо българско няма да видите в него. А обидното слагачество стига до там, че този човек Радев се самозабравя до степен, че да иска натовска България да изгражда все по тесни връзки с Русия при развитието на своята армия и отбранителната си способност. Как не се намери една дума, едно изречение, една мисъл, от които да стане ясно, че той представлява суверенна България.
И още. След като прочетете интервюто няма как да не констатирате гигантското разминаване между неговите думи и официалната българска политика. Оставям в страни намесата му в области, в които няма нито компетентност, нито правомощия. В интервюто си той се движи на ръба на предателството, в в някои случаи минава и отвъд него. Срам ме е, че имаме такава отрепка за президент.
Но прочетете интервюто. Ще ви се погнуси душицата, но нека стане ясно какъв президент имаме.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Начало сайт -> StringMeteo.com Forum Index -> Политика All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Идете най-горе
  Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  


Отказ от отговорност: Администраторът и модераторите на форума не носят никаква отговорност за съдържанието (включително аватарите и подписите) на поместваните в него мнения, с изключение на административните такива. Потребителските мнения по никакъв начин не следва да се тълкуват като някаква "официална позиция" на форума или на сайта като цяло, а единствено като изразяващи позицията на своите автори. В същото време, администраторът и модераторите се стремят да съблюдават в максимално възможната и допустима степен тонът и съдържанието на поместваните мнения да не излизат от рамките на общоприетите разбирания за добър тон на подобно място, ограничавайки при това в минимално възможната степен свободата на словото и правото на свободно волеизявление.