StringMeteo.com Forum Index StringMeteo.com
ФОРУМИ ЗА МЕТЕОРОЛОГИЯ, КЛИМАТОЛОГИЯ И... НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in   RulesRules 
МЕТЕОРОЛОГИЧНИ СТАНЦИИ ЗА ДОМА И БИЗНЕСА, УЕБ-ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Алтернативна сексуалност
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Начало сайт -> StringMeteo.com Forum Index -> Човешките взаимоотношения. Успехът в живота
View previous topic :: View next topic  
Author Message
itmpmJoined: 16 Oct 2011
Posts: 2687
Location: Plovdiv

PostPosted: Wed May 15, 2019 5:10 pm    Post subject:    Reply with quote

Постът на Макс беше глупав и провокативен. НО и вашите отогвори не ви правят по-човеци от него. МОжеше да си замълчите или поне с много по-лека форма на агресия да му отогворите. А не да изливате цялата си омраза към такив тип хора. Никой не знае как работи мозъка, какво е ум, съзнание и как се зараждат от огромното плетеница от неврони и синапси. Тъй че да се нарече това болест е също силно провокативно. Но аз не оправдам Макс за глупавите му разсъждения(от моя гледна точка) -жените били пикли, не си заслужавало и т.н. Природата е направила така че двата пола да се привличат, за да има продължение на рода, иначе сме загинали. Как го прави природата това вътре в мозъка и как и защо на някои хора това им е объркано, никой не може да даде точен отговор, щото на никой не му е ясно как работят схемите вътре в мозъка и как се поражда съзнание и т.н. Това че в някакъв измислен учебник пише, че това е болест, е много съмнително твърдение, пак повтарям още никой не е разбрал как работи това кълбо от неврони, за да се зароди съзнание. А в крайна сметка нали за това сме човеци и нещо повече от животни, имаме съзнание има доброта в нас, можем да помислим, можем да помогнем, а не веднага да нападнем и нагрубим, убием или изгорим на клада. Тези хора имат право да живевят спокен живот, а не да бъдат оплювани и отритнати. Но... да не стане като някои страни на Европата, ако не си гей, не можеш да пробиеш в обществото, щото там е другата крайност до някъде.
Back to top
View user's profile Send private message
raptorJoined: 17 Jun 2008
Posts: 379
Location: Plovdiv

PostPosted: Wed May 15, 2019 7:17 pm    Post subject:    Reply with quote

Точно за хомосексуалността няма никакви мистерии. Още Фройд е предположил, че не е на психологическа основа, а на биологична. Определени центрове в мозъка се формират като женски в ранните етапи на развитие на ембриона поради хормонален дисбаланс и от там се получава така. При някои се формират и от двата вида, за това има би-сексуални.
При положение, че Макс знае това включването му е чиста провокация. За мен дори много културно се отнесохме с него, за подобни изказвания може и бой да отнесе някъде.
Винаги ме е дразнило точно това, такива да си навират педерастията навсякъде като нещо висше, по-добро и че останалите сме глупаци, щото се занимаваме с жени.
Back to top
View user's profile Send private message
itmpmJoined: 16 Oct 2011
Posts: 2687
Location: Plovdiv

PostPosted: Wed May 15, 2019 7:25 pm    Post subject:    Reply with quote

raptor, мистерията на мозъка е безкрайна. Не искам да споря с теб и няма, но да ми даваш прием с Фройд по никакъв начин не отговаря на въпроса. Ти знаееш ли, че неуросайънс(науката за мозъка) не приема на сериозно нищо от психологията. Само до тук ще спра.
Back to top
View user's profile Send private message
raptorJoined: 17 Jun 2008
Posts: 379
Location: Plovdiv

PostPosted: Wed May 15, 2019 10:02 pm    Post subject:    Reply with quote

Май не ме разбра, дадох ти за пример Фройд, защото той е стигнал до заключение, че не е на психологическа основа, демек не е за него. Гонил е хомосексуалистите, които са идвали да ги лекува от хомосексуалността им. Има издържана теория за причините за хомосексуализма, подкрепена с достатъчно научни доказателства, така че няма мистерии точно тук. За другото съм съгласен с теб, мозъка е изключително сложна система и не е напълно изследван.
Back to top
View user's profile Send private message
wilkoszJoined: 09 Jan 2007
Posts: 22609

PostPosted: Wed May 15, 2019 10:38 pm    Post subject:    Reply with quote

Голяма част от хомосексуалните действително се държат като жени имат емоционалност на жени и маниери на жени. Като малки деца са предпочитали да си играят с момиченцата, не ги е привличало да играят на момчешки игри. Чувствали са се различни от другите момчета, без да са разбирали защо точно. Не се интересуват от футбол.
При тях наистина имаш чувството, че мозъкът им е женски.
Но все пак има и такива, които нямат нито капка женственост, емоционалността им е мъжка, маниерите и походката им са мъжки, както и интересите. Аз не съм единствения, срещал съм достатъчно много такива хора. Те са разбирали какво ги влече когато са станали на 13-14 години. Преди това не са подозирали. При тях има абсолютно мъжко усещане, мъжки мозък.
Вчера шефът видя новата ми прическа, че съм подстриган и ми вика "да нямаш нова приятелка?" Идеше ми да му кажа "имам нов приятел" Laughing ама се сдържах. Не подозират хората нищо.
Долу горе на около 20% от хомосексуалните, които съм срещал, не им личи по нищо. На около 30% им личи малко, слабо забележимо, може не всеки да забележи, а на 50% им личи доста.
_________________
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
Back to top
View user's profile Send private message
4ukJoined: 10 May 2019
Posts: 11
Location: Stara Zagora

PostPosted: Wed May 15, 2019 11:35 pm    Post subject:    Reply with quote

Бъди щастлив в същността и различността си, но не я натрапвай на околните. Вие достатъчно си се надушвате и нямате нужда от хетеросексуална публика. Това е като пърденето - всички пърдим, но не и на обществени места, а само вкъщи и пред най-близки хора. Не толерираме хора, които биха пръднали умишлено автобуса или на съседната маса в ресторанта, защото това би било злонамерена провокация към околните. Сравнението мисля, че адекватно наподобява усещанията и възмущението у хетеросексуалните(т.е. Непърдящите). Не че ще разбереш и ще се съгласиш, но да вербализирам неразбираемото за Вас. Buble-gum
_________________
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.
Back to top
View user's profile Send private message
wilkoszJoined: 09 Jan 2007
Posts: 22609

PostPosted: Wed May 15, 2019 11:52 pm    Post subject:    Reply with quote

Кое по-точно е натрапването в случая??? Натрапвате вие разказвате за хееровръзките си тук, сякаш ни интересува, пускате тема за водещите мадами на прогнозите за времето, всичко е хетеросексуално ориентирано, което на нас въобще не ни е интересно и ни е досадно, набивате ни го да го четем, а когато ви се обяснява тема, от която както се вижда понятие си нямате - е парадиране? Ако някой е дискриминиран и страдал сме ние. Но вие никога няма да сте способни да погледнете от нашата гледна точка.
_________________
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
Back to top
View user's profile Send private message
nikolai kamburovJoined: 29 Apr 2014
Posts: 9048
Location: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски

PostPosted: Thu May 16, 2019 12:09 am    Post subject:    Reply with quote

ЖАЛКА КАРТИНКА!
...повръщам.
_________________
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
4ukJoined: 10 May 2019
Posts: 11
Location: Stara Zagora

PostPosted: Thu May 16, 2019 12:44 am    Post subject:    Reply with quote

Игнориране му е майката! Тези се хранят като ни дразнят! Да си плува по канализацията! Пазете тишина, той да си пърди! Ние сме културни хора! Rest in Peace
_________________
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.
Back to top
View user's profile Send private message
LeberkezJoined: 20 Mar 2015
Posts: 1248
Location: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

PostPosted: Thu May 16, 2019 1:20 am    Post subject:    Reply with quote

Макс,

ти изобщо способен ли си да правиш елементарни логически взаимовръзки или умишлено се правиш на тъп, за да провокираш аудиторията и после да го играеш жертвен агнец и онеправдан?

Способен ли си (да се опиташ поне) да прогледнеш отвъд желязната завеса на соц възпитанието си и ценностна система? И после ще ми говориш за ниво.

Ето какво се случи в резюме: има тема, в която някой (в случая аз) пита за безпристрастни мнения/съвети, хората казаха, който каквото искаше и имаше да каже, при което се появяваш ти от засада, 4-5 дни по-късно, за да ни напомниш за сетен път какъв си и що си, да не би да сме забравили и, разбира се, не пропусна да пуснеш снимков материал и да си развееш за N-ти път хомо пропагандата. И после разбира се, типично за теб и показвано многократно в редица други случаи, тръгна да се правиш на жертва и да молиш Стринг "да взема мерки".

Тук разбира се ще подминем факта, че назад във времето няма друг потребител, който да се е карал с толкова много съфорумници, с колкото ти, по всевъзможни причини.

Та...я пак да говорим за кой какво и на кого натрапва, а? Лицемер такъв.

Досадно му било, че всичко било хетеро ориентирано. Ами какво да е бе, Макси, след като 97% от популацията на планетата е именно хетеро? Ти изобщо усещаш ли се как наглееш? Като не ти е интересно, защо четеш, коментриаш и провокираш? На мен например като не ми е интересно, не ходя по хомофоруми, за да дудна за хетеро отношения.

Никой не ви пречи да бъдете това, което сте, но няма как да искате да бъдете третирани едва ли не като норма, защото не сте. Изключение сте! Flourish
Back to top
View user's profile Send private message
weather_masterJoined: 28 May 2007
Posts: 12290
Location: Chicago, USA

PostPosted: Thu May 16, 2019 3:49 am    Post subject:    Reply with quote

Радвам се че групата анти Макс набира все повече хора. Крайно време е и Стринг да го предупреди официално с поредното му предупреждение. Не може така да се натрапва.
Иначе ако питате мен не е никакъв гей, а 40+ годишен девственик. Просто се прави на интересен, ама защо сам си навлича толкова неприязъм. Dont know
Back to top
View user's profile Send private message
quittrJoined: 23 Feb 2007
Posts: 13735
Location: Русе

PostPosted: Thu May 16, 2019 10:54 am    Post subject:    Reply with quote

Не знам какво обидно казах аз, псхиично разстрохство по принцип в психиатрията е състояние, което около 10-15% от хората имат. Да се нарече болест можи би ще е крайно, затова използвах това понятие.
Например има тревожни разстройста, разстройство на зависимата лично, гранична личност и т.н. Тоест болест липсва, но все пак нещо в психиката не е нормално (норма = най-често срещано). Хомосексуализмът е една идея по-лош, защото няма как да се създаде потомство, няма как да има пълноценен сексуален живот, който е важен за нормалното психично здраве, предпоставка е за предване на повече полови болести.
Преди няколко дни дори имах спор, в който изразих мнението, че обратните не пречат на никого, стига да не го натрапват. Нямат вина, мога да се поставя на тяхно място. И на въпроса, че няма как да създадат семейство - отговорих, че е много по-добре едно изоставено дето в дом, всместо да стане наркоманче и крадец е по-добре да има двама татковци или две мами. По-малко зло ще е.
_________________
Най-трудното нещо на света е да приемеш обективно реалността!
Back to top
View user's profile Send private message
Stringmeteo
Site Admin


Joined: 14 Aug 2006
Posts: 47137
Location: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 10:41 pm    Post subject:    Reply with quote

ДА ХОДИМ НА “СОФИЯ ПРАЙД” , ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ГО ИМА
8 юни 2019 г.

Quote:
Terminal 3:
12 hrs

Денят на София Прайд!

Да ходим на прайд, докато още го има. И за да го има.

Защото може и да го няма. Защото нещата вървят в посока, в която не е изключено да се стигне до законодателство „за забрана на хомосексуалната пропаганда“, подобно на руското.

Очаквали ли сте един термин като „джендър“ да бъде обявен за „противоконституционен“? Не сте, нали? Очаквали ли сте една Стратегия за детето, в която не се казва нищо особено и която дори не е законов акт (като Истанбулската конвенция впрочем), да бъде демонизирана и спряна? Също не сте.

Много ли ще се учудите, ако София Прайд бъде забранен?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wilkoszJoined: 09 Jan 2007
Posts: 22609

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 10:58 pm    Post subject:    Reply with quote

Какво е джендър??? Има хетеро, хомо като мъж, лесбийка като жена, транссексуални психическият пол не съответства на физическия, и хермафродити-едновременно с мъжки и женски полови органи. Това са всички възможни варианти за които съществуват. ЕС съвсем изпростя с това джендър.
Аз не харесвам гей парадите, нямам нужда да демонстрирам различността си по такъв начин. Нека ги забранят. Много от гейовете се лигавят и гевезят на тези паради. Или ако това им е природата, тази гледка никак не е приятна.
_________________
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
Back to top
View user's profile Send private message
Stringmeteo
Site Admin


Joined: 14 Aug 2006
Posts: 47137
Location: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 11:41 pm    Post subject:    Reply with quote

Gender:

Oxford Living Dictionaries

Wikipedia
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Начало сайт -> StringMeteo.com Forum Index -> Човешките взаимоотношения. Успехът в живота All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Next
Page 20 of 21

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Идете най-горе
  Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  


Отказ от отговорност: Администраторът и модераторите на форума не носят никаква отговорност за съдържанието (включително аватарите и подписите) на поместваните в него мнения, с изключение на административните такива. Потребителските мнения по никакъв начин не следва да се тълкуват като някаква "официална позиция" на форума или на сайта като цяло, а единствено като изразяващи позицията на своите автори. В същото време, администраторът и модераторите се стремят да съблюдават в максимално възможната и допустима степен тонът и съдържанието на поместваните мнения да не излизат от рамките на общоприетите разбирания за добър тон на подобно място, ограничавайки при това в минимално възможната степен свободата на словото и правото на свободно волеизявление.