|
StringMeteo.com ФОРУМИ ЗА МЕТЕОРОЛОГИЯ, КЛИМАТОЛОГИЯ И... НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stringmeteo Site Admin
Joined: 14 Aug 2006 Posts: 45823 Location: София, Дианабад (Г. Милев-Слатина)
|
|
Back to top |
|
 |
Stringmeteo Site Admin
Joined: 14 Aug 2006 Posts: 45823 Location: София, Дианабад (Г. Милев-Слатина)
|
Posted: Fri Feb 08, 2019 12:36 am Post subject: |
|
|
Жив да не бех
Премеждията на един пишман етнограф в Северозападна България, I
Северозападняците да кажат дали има изобщо нещо вярно в това ... |
|
Back to top |
|
 |
bismarck

|
Posted: Fri Feb 08, 2019 12:08 pm Post subject: |
|
|
Да, вярно е. Ти поне си идвал, знаеш, че и кучетата те бият на почивки.
Знаеш, че едвам се прибра жив! ))
Иначе, тоя, 1. е толкова етнограф, колкото аз съм балерина и 2. Т. нар. торлак и всички немуподобни КВАЗИнародняшки олдскуул фолк-писания (друг пример - КВАЗИшопските разкази и сторита....тип Н. Анастасов, лека му пръст, инак бе добър актьор), ме отвращават по неподражаемо естествен начин. Текстът, разбира се, не можах да дочета, стигнах до боя на всичко срещу всеки и волята ми се изчерпа....  |
|
Back to top |
|
 |
Victus
Joined: 23 Jan 2011 Posts: 4506 Location: София, кв.Княжево (650м) / Кърджали, кв.Възрожденци(245м) / с.Тополово, община Асеновград(440м)
|
Posted: Fri Feb 08, 2019 2:14 pm Post subject: |
|
|
Потресаваща история. Естественият подбор в този край не фаворизира интелекта. Да се отдели в резерват и да се изследват причините.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Отказ от отговорност: Администраторът и модераторите на форума не носят никаква отговорност за съдържанието (включително аватарите и подписите) на поместваните в него мнения, с изключение на административните такива. Потребителските мнения по никакъв начин не следва да се тълкуват като някаква "официална позиция" на форума или на сайта като цяло, а единствено като изразяващи позицията на своите автори. В същото време, администраторът и модераторите се стремят да съблюдават в максимално възможната и допустима степен тонът и съдържанието на поместваните мнения да не излизат от рамките на общоприетите разбирания за добър тон на подобно място, ограничавайки при това в минимално възможната степен свободата на словото и правото на свободно волеизявление.
|