|
StringMeteo.com ФОРУМИ ЗА МЕТЕОРОЛОГИЯ, КЛИМАТОЛОГИЯ И... НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quittr
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 12:00 am Post subject: |
|
|
Пръска дъждец и позакапа малко повече. Е, не му е било писано днес да е сняг, чудо голямо. Честно казано мене малко ми писна от сняг и лед, би било добре да се позатопли и за празниците пак да има подобна зима, ама уви, никой не ме пита.  _________________ Най-трудното нещо на света е да приемеш обективно реалността! |
|
Back to top |
|
 |
yavor_zhekov
Joined: 31 Jul 2014 Posts: 3368 Location: Район Оборище - София
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 12:15 am Post subject: |
|
|
На фона на затоплянето в низините, Мусала днес отбелязва най-ниската си стойност от началото на месеца. _________________ "Страхът е просто състояние на ума, а състоянията на ума подлежат на контрол и насочване" - Наполеон Хил, Мисли и забогатявай.. |
|
Back to top |
|
 |
RTS22
Joined: 31 Dec 2012 Posts: 668 Location: Търговище - Попово
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 7:36 am Post subject: |
|
|
Ветровито никулденско утро. Облачно с температури в деветте станции в областта от +1,5 до -2 градуса. На много места има заледени участъци по пътищата. _________________ Времето в област Търговище |
|
Back to top |
|
 |
lancelot

Joined: 08 Feb 2013 Posts: 5248 Location: София, Паметника Левски, 565 м.н.в.
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 10:22 am Post subject: |
|
|
Около нулата из София и с този вятър си е студено.
Жалко че нямаше валежи, поне да забели за цвят |
|
Back to top |
|
 |
blue

|
Posted: Thu Dec 06, 2018 11:07 am Post subject: |
|
|
Хладно но по-важното е слънчево утро над Бургас! Има и някакви тъпи облаци но декември месец и на малкото слънце трябва да сме доволни. +5 градуса.
Честит празник на най-хубавия град Бургас както и честит празник на всички именници!  _________________ Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. |
|
Back to top |
|
 |
SKYLINE

Joined: 21 Nov 2008 Posts: 6442 Location: Варна кв.Левски 77м.н.в.
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 11:35 am Post subject: |
|
|
Перфектно слънчево време днес , въпреки че продължава да духа и се усеща хладно , друго си е като пекне и изсъхне мизерията.Както града е целия разкопан става ад , когато завали. Ако се разминем и от следващите "циклони" без валежи , изобщо няма да се разсърдя  |
|
Back to top |
|
 |
wilkosz
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 12:36 pm Post subject: |
|
|
Daaa 3 cm v Shumen oficialno, 8 den pored  _________________ Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk. |
|
Back to top |
|
 |
nikolai kamburov

Joined: 29 Apr 2014 Posts: 8520 Location: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 4:28 pm Post subject: |
|
|
Агонията на 10те см СП в Русе продължи около 30 часа, в които бяхме на плюс. А днес следобед е било почти 5гр с облаци. Но земята е студена от миналия студ и СП не се е стопила. По камерите си има към 5см водниста СП, която след около час ще е вече заледена. Даже вече може да е започнала. Изяснило се е точно на време и дано не се заоблачи скоро. Поне да стегне останалата СП, за да издържи повечко време и да краси така голямата мизерия иначе.
Във Варна пък днес беше доста хубаво. Малко по-ветровито от нормалното, но пък слънчево с купести облаци. Големи пушилки и смрад. За първи път виждам град в България толкова мизерен, кален, разкопан...
Няма нормална улица. Прибирам се с кални обувки всяка вечер, а и кални дънки, защото плочките са разлепени по тротоарите, пълни с кал отдолу и като стъпя ме напльокват. Това основно по центъра, към Техническия университет и към мола, където ми е основния маршрут. Европейски град през хуя ми... _________________ "Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие |
|
Back to top |
|
 |
gosho97

Joined: 03 Jul 2012 Posts: 11022 Location: Варна-Акчелар (180м.н.в.)(кв.Виница) / София - кв.Лозенец
|
|
Back to top |
|
 |
nikolai kamburov

Joined: 29 Apr 2014 Posts: 8520 Location: Русе, жк. Здравец-север / Варна, кв. Левски
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 5:13 pm Post subject: |
|
|
Абе Гоше, за какво ми говориш? Правят ли се ремонти декември месец? Защото откакто съм тук разкопават все повече, а вече сме декември и продължават... правят ли се такъв тип ремонтни дейности по това време на годината? И не говоря за това като цяло. Масово инфраструктурата е покъртителна из центъра по уличките, навсякъде е в кал и локви без ремонти. Достатъчно места съм посещавао и правя сравнение...в момента Варна е наистина отвратителна като визия на транспортната мрежа. Това не е мрънкане, а констатация. Навсякъде е зле положението, но повярвай ми, в Русе, а и в други градове не съм се прибирал с накаляни дънки до колене, от "плаващи" плочки и разклатени такива навсякъде. Вероятно не е така навсякъде из града. Говоря там, където живея и вървя...
Вероятно ще стане красиво, спор няма, градът си е много красив, но за мен си е пълна мизерия да се правят толкова мащабни проекти през зимата. Но вероятно ги притискат срокове...бля бля.
В Русе вече са на минус.
 _________________ "Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие |
|
Back to top |
|
 |
kinggang8
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 10:12 pm Post subject: |
|
|
Завърна се противната мъгла.
ПС: 22:25 Нищо не се вижда.  |
|
Back to top |
|
 |
lancelot

Joined: 08 Feb 2013 Posts: 5248 Location: София, Паметника Левски, 565 м.н.в.
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 10:31 pm Post subject: |
|
|
Над софийско е ясно и тихо. Не особено студено все още.
Горочевци обаче е почти -10
Нимх са дали -4 утре минимум за София, но то до полунощ може да е под тази стойност... след това уж ще има повече облаци по прогноза и няма да изстине много, но ще видим. -4 ми изглежда малко , но живи здрави |
|
Back to top |
|
 |
mnn
Joined: 16 Dec 2010 Posts: 10142 Location: София Подуене, Студентски град, Видин (31 м.н.в)
|
|
Back to top |
|
 |
wilkosz
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 10:58 pm Post subject: |
|
|
Никой не го интересува и не те е питал каква е аномалията днешния ден. Защо не кажеш колко е общата аномалия от началото на декември до сега Наистина си досаден и аз ще ти го кажа.  _________________ Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk. |
|
Back to top |
|
 |
mnn
Joined: 16 Dec 2010 Posts: 10142 Location: София Подуене, Студентски град, Видин (31 м.н.в)
|
Posted: Thu Dec 06, 2018 11:05 pm Post subject: |
|
|
И мен не ме интересуват субективностите и емоционалностите, но присъстват. Това горното е мнение от нищото. Ако има нещо невярно, което казвам, заповядайте със съответните аргументи. Друго няма какво да кажа.
Сигурно за вечерните облаци съм виновен, че вдигат температурите на места. Моля ви се. Става смешно. _________________ http://www.weather-webcam.eu/vidin-na-jivo-webcam-online-llive-dunav-radio |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Отказ от отговорност: Администраторът и модераторите на форума не носят никаква отговорност за съдържанието (включително аватарите и подписите) на поместваните в него мнения, с изключение на административните такива. Потребителските мнения по никакъв начин не следва да се тълкуват като някаква "официална позиция" на форума или на сайта като цяло, а единствено като изразяващи позицията на своите автори. В същото време, администраторът и модераторите се стремят да съблюдават в максимално възможната и допустима степен тонът и съдържанието на поместваните мнения да не излизат от рамките на общоприетите разбирания за добър тон на подобно място, ограничавайки при това в минимално възможната степен свободата на словото и правото на свободно волеизявление.
|