|
StringMeteo.com АРХИВ НА ТЕМИ ОТ 'ФАКТИЧЕСКИ' И 'ПРОГНОЗИ' НА ФОРУМА (2007-2017)
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skior7
Joined: 03 Dec 2010 Posts: 1045 Location: Сандански/Германия, Хайделберг
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 7:52 pm Post subject: |
|
|
В Сандански днес Т беше 5 , слънчево и тихо ! В момента е-0.5 и се понижава бързо,очаквам на връх нова година да е към -4,-5 ! |
|
Back to top |
|
 |
novobranec

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 8:06 pm Post subject: |
|
|
Наздраве, тука новогодишната нощ е ледена -8°C с лека димка.Пожелавам на всички съфорумници, весело посрещане на Новата Година.Нека тя да ни донесе повече здраве, щастие и късмет както в личен ,така и в професионален план.Пожелавам си времето през новата година да ни носи повече поводи за радост, отколкото разочарования(хубави яки снежни обстановки през зимата, за лятото е ясно) _________________ Няма нищо по-хубаво от лошото време! |
|
Back to top |
|
 |
dak_evil

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 8:34 pm Post subject: |
|
|
Тук е -4°C вече, но градусът в мен се повишава след 2-рата ракийка Наздраве!!!  |
|
Back to top |
|
 |
krasi83
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 8:36 pm Post subject: |
|
|
В Костенец температурата е минус 2,2°! Весело посрещане на Новата година и от мен!  |
|
Back to top |
|
 |
novobranec

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 8:36 pm Post subject: |
|
|
Абе зарята ще се види ли в тая непрогледна мъгла
-9,2°C _________________ Няма нищо по-хубаво от лошото време! |
|
Back to top |
|
 |
Voivodata Guest
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 9:03 pm Post subject: |
|
|
yogimax wrote: | ВОЙВОДАТА wrote: | Имам сняг в двора колкото предходните дни и мога да си пиша ден със сп, но това си е само мое условие, защото ако се гледат полетата то никога няма да е реално!Поне в тази обстановка имаше 1см , но равномерен сняг, не навят, така че го има във всички дворове!
Снимка от преди малко:
http://media.snimka.bg/7831/021917727.jpg°C |
Доколкото вижда има сняг само в сянката, полетата наоколо са празни, доколкото може да се види от камерата.
При мен вече падна точно на 0 градуса веднага щом слънцето заходи зад платото. Вече половината град е в сянка, заедно с моя квартал. Ще продължи да пада и ще имаме мразовита снежна новогодишна нощ. |
Е, да, не виждаш ли че над 50% от двора ми е с покривка?!Затова казах ,че си е по мое условие, но не претендирам за абс. правдивост!Обаче е факт ,че над 50% от двора ми има сняг!
В момента горе е -2.2°C
Весела Нова Година!°C |
|
Back to top |
|
 |
storm

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 9:12 pm Post subject: |
|
|
Приятно посрещане на Нова година и от мен.Аз измерих много идентични стойности на минималната и максималната Т днес и вчера.Днескашните бяха съответно -6.5°C и 3.5°C.Сега е -1.5°C,разбира се ясно. |
|
Back to top |
|
 |
BuriaStorm

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 9:36 pm Post subject: |
|
|
Вече е под -2°C в Сандански. И тази вечер ще е студена като предишните.
Весело посрещане на новата година на всички! |
|
Back to top |
|
 |
Бял облак
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 9:47 pm Post subject: |
|
|
Весело посрещане на НГ!
В 19:45ч. Т в студения и снежен СЗ бе -11,2°C ОВ 89%. Макс. Т е колкото вчера -7,9. Днес следобед видях за кратко бледото очертание на Райко прозиращ през ниската облачност. |
|
Back to top |
|
 |
dak_evil

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 10:20 pm Post subject: |
|
|
Тук Т се повиши до -3°C, сигурно е от бомбите навън...  |
|
Back to top |
|
 |
Bill Spencer

|
Posted: Fri Dec 31, 2010 10:23 pm Post subject: |
|
|
dak_evil wrote: | Тук Т се повиши до -3°C, сигурно е от бомбите навън...  |
А при мен е -1,5. Има ли по-топло място от тук? |
|
Back to top |
|
 |
stef
Joined: 03 Nov 2009 Posts: 2140 Location: s. Kopchelii, Gabrovo
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 10:54 pm Post subject: |
|
|
-3.9 градуса. Ясно с незначителна переста облачност. 57 % ОВ. 960.1 хПа атм. налягане.
Колко ли мисли да става температурата в Кнежа до утре сутринта? |
|
Back to top |
|
 |
Бял облак
|
Posted: Sat Jan 01, 2011 12:07 am Post subject: |
|
|
Хм, тук на село нещо се изясни-звезди се виждат по целия небосвод. Дали няма да ударим някой як минимум на сутринта?!
В момента е -12,4 ОВ 88%, тихо. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Отказ от отговорност: Администраторът и модераторите на форума не носят никаква отговорност за съдържанието (включително аватарите и подписите) на поместваните в него мнения, с изключение на административните такива. Потребителските мнения по никакъв начин не следва да се тълкуват като някаква "официална позиция" на форума или на сайта като цяло, а единствено като изразяващи позицията на своите автори. В същото време, администраторът и модераторите се стремят да съблюдават в максимално възможната и допустима степен тонът и съдържанието на поместваните мнения да не излизат от рамките на общоприетите разбирания за добър тон на подобно място, ограничавайки при това в минимално възможната степен свободата на словото и правото на свободно волеизявление.
|